Op zoek naar Yoast?

Yoast
SEO wordt eenvoudiger in Drupal met de Yoast-module Intracto.
Als Yoast de verwachtingen kan inlossen, dan wordt dit een krachtige module en zullen we niet aarzelen om deze standaard in onze Drupal-installaties te integreren. We onthouden ook dat quasi elke taal ondersteund wordt hoorde ik iemand zelfs Klingon zeggen.
Yoast SEO plugin handleiding WordPress site Cursus WordPress.
Yoast SEO plugin handleiding WordPress site. De Yoast SEO plugin werd geschreven door onze Brabander Joost de Valk en zijn team bij Yoast. Op dit moment zijn ze met ongeveer 50 medewerkers met hun Yoast SEO plugin voor WordPress de bekendste op de markt.
Yoast partner l Prode heeft een partnerschap met Yoast.
Daarnaast delen Yoast en Prode dezelfde holistische SEO-filosofie, wat inhoudt dat alle onderdelen van een website 100% moeten kloppen voordat deze optimaal vindbaar is online. De titel partner betekent dan ook dat Yoast Prode aanraadt, omdat wij precies werken volgens de denkwijze van Yoast.
Yoast B.V. carriere Werken bij Yoast B.V. Monsterboard.
Dit bericht niet meer weergeven Een bericht over cookies. Toggle Navigation Mobile Toggle Account Navigation Account Vacatures. Toggle Account Navigation Account. Meest gezochte vacatures. Op de werkvloer. Meest gezochte vacatures. Op de werkvloer. Upload jouw cv. Advertise with us. Werken bij Monsterboard.
Hoe werkt de Yoast WordPress SEO plugin?
In dit geval zijn dat dus Yoast, WordPress, SEO en Plugin. De Yoast plugin telt de vermelding van je zoekterm in de meta-omschrijving die je dankzij de Yoast plugin zelf kunt invoeren mee in de beoordeling van je SEO-score. De meta-omschrijving zelf is echter geen SEO-factor.
Yoast en GoalGorilla lanceren dé SEO module voor Drupal GoalGorilla 3.8.1.
Voor de meeste SEOs is Yoast geen onbekende naam. Joost de Valk, de oprichter en het gezicht van Yoast, ontwikkelde speciaal voor WordPress een SEO plugin, die inmiddels al meer dan 14 miljoen keer is gedownload en ruim 4 miljoen actieve gebruikers telt.
Dit is waarom je de Yoast SEO bolletjes moet negeren.
Natuurlijk kijkt Google naar nog veel meer factoren, maar ik beperk me hier tot de gegevens die je in de Yoast plugin invoert. Rigide beoordeling van Yoast. Als je een zoekwoord hebt ingevoerd, beoordeelt de Yoast plugin of je blog voor deze zoekterm geoptimaliseerd is.
Optimaal gebruik maken van de Yoast SEO plugin voor Wordpress.
09/07/2018 / Marike Bijlsma / Content, SEO / Tags: Plugins, SEO, Wordpress, Yoast. Facebook Twitter Whatsapp Google Tumblr. Voor iedereen die Yoast niet kent: zij zijn het team achter de SEO plugin voor WordPress waardoor websites en bijbehorende artikelen optimaliseren voor zoekmachines een stuk makkelijker wordt.
Marieke van de Rakt nieuwe algemeen directeur Yoast.
Yoast BV in Wijchen heeft een nieuwe algemeen directeur. Marieke van de Rakt zal per direct de functie van algemeen directeur overnemen van oprichter Joost de Valk. Yoast ontwikkelt software en online cursussen die mensen helpen om beter vindbaar te worden in Google.
Hoe gebruik ik de Yoast SEO plugin? Cre@ctiv.
28 augustus 2017 / in Social media strategie, Website optimalisatie, Zoekmachinemarketing / door Jana De Ryck. Als je de plugin SEO by Yoast voor WordPress gedownload en geïnstalleerd hebt, kan je deze eenvoudig gebruiken onderaan elk nieuw bericht of pagina.
5 jaar Yoast: optimalisatietips die voor elke site werken Frankwatching.
Vijf jaar later zijn zijn gratis plugins WordPress SEO by Yoast en Google Analytics by Yoast allebei meer dan een miljoen keer gedownload en groeit zijn personeelsbestand zo hard, dat illustrator Erwin het tekenen van de avatars niet meer bij kan houden.
Workshop: verhoog je positie in de zoekresultaten met Yoast TechPulse.
Aan de slag met Yoast. Links in het WordPress menu is er een nieuw item SEO toegevoegd. Klik hierop en klik vervolgens op de link Snel aan de slag met de Yoast SEO configuratiewizard. Vervolgens klik je door naar YOAST SEO CONFIGUREREN.

Contacteer ons