Meer resultaten voor copywriter

copywriter
Onderwijskiezer.
Wat is, wat doet een copywriter? Als copywriter ben je gespecialiseerd in het schrijven van reclametekst en andere wervende teksten. Je schrijft zakelijke en commerciële teksten voor websites, folders, brochures, e-mailings of postmailings, verkoopbrieven, nieuwsbrieven, personeelsbladen of advertenties. Soms ben je nauw betrokken bij de productie van reclamefilms en televisiereclamespotjes en bij reclamebordcampagnes.
copywriter jobs.
Freelance Copywriter voor projectontwikkelaar. Wij als projectontwikkelaar actief in Vlaanderen en Brussel zijn op zoek naar freelance copywriters die zich willen verdiepen in onderwerpen zoals: Investeren in Hotelvastgoed Investeren in Studentenvastgoed Investeren in KMO-Units Investeren in Parkings Investeren in Aparthotel long.
Copywriter SYNTRA Limburg.
Als copywriter laat je een tekst knisperen! Je pakt op een creatieve, taalgevoelige manier reclameboodschappen in. Je valt op, komt origineel uit de hoek en schrijft foutloos. De specialisatie copywriter is een praktijkgerichte aanrader, voor al wie de geheimen van succes in de reclame en marketingwereld wil doorgronden.
Het belang van een goede copywriter valt niet te onderschatten Are Agency.
Een copywriter specialiseert zich in het schrijven van teksten. Bewijs van zijn meerwaarde vind je terug in elke advertentie die je ziet, elk artikel dat je leest en elke webpagina die je opent Bijna alles wat je leest over een product of dienst, is geschreven door een copywriter.
Copywriting De Kommaneuker.
Eindelijk een copywriter die strategisch mee kon denken en onderbouwde teksten zowel kort en krachtig als iets uitgebreider op papier kreeg. Ik wil dus graag opnieuw en meer samenwerken. Jan Verhelst, branding agency Lobkey Monster. De Kommaneuker schrijft commerciële of journalistieke short of long copy.:
Opleiding Copywriter avond Media Redactie opleidingen Syntra Brussel.
Schrijven kan je leren. Een copywriter weet krachtige vlot verstaanbare teksten te schrijven in tal van contexten: reclame, redactie, literatuur, journalistiek, verkoop, Hij kan met zijn schrijven een lezerspubliek aanspreken, boeien, overtuigen, informeren, onderwijzen, verbazen, beroeren., De opleiding brengt je alle nodige technische vaardigheden en inzichten bij om te starten als copywriter.
Freelance copywriter en vertaler Kim schrijft.
Copywriter Kortrijk.
die uw brochure, website, speech of slogan herschrijft? Bij Schrijf.be vindt u gemakkelijk een copywriter uit Kortrijk: Marlies en Stefanie zijn een prachtduo getalenteerde copywriters én West-Vlamingen. U kiest zelf: een charmante wuk of liever een tekstschrijver uit de wadde streek? Copywriter uit Kortrijk: als Manten en Kalle.
Freelance Copywriter GIGHOUSE.
Elke copywriter, vertaler of content manager wordt gescreend alvorens we jullie aan elkaar voorstellen. We voeren een CV-check uit en gaan de referenties nauwgezet na. Je hoeft geen tijd te verliezen met het opstellen van contracten. We zorgen voor de juridische correcte implementatie van je freelancer.
126 Copywriter jobs in Belgium.
Vacature web copywriter Vacature web copywriter. Je werkt aan uitdagende projecten met een grote mate van zelfstandigheid.Je werkt in een ruim kantoor waar je ook buiten kan werken als. 4 weeks ago. Content Specialist Online marketing copywriter Brussels Content Specialist Online marketing copywriter Brussels.
Creative copywriter Noticed.
Want in de rest geloven we niet. Dit is de creative copywriter die we nodig hebben. Als creative copywriter bedenk je geweldige concepten. Ze zijn zo goed dat onze creative director zich een kind voelt in een snoepwinkel. Hij zal niet kunnen kiezen en gelukkig hoeft dat ook niet.
Copywriter Focus Advertising Communicatiebureau uit Kortrijk.
Thompson is, dan ben jij onze Mr/Mrs Write. Typistes hoeven we niet we kunnen zelf al zeker met vier vingers typen, dankjewel, wat we zoeken is een woordkunstenaar die het grotere plaatje ziet vooraleer er baselines van te draaien voor print en web.

Contacteer ons