Meer resultaten voor Afkorting

Afkorting
Oefening: betekenis afkortingen slepen 1 jufmelis.nl.
In deze opdracht leer je allerlei afkortingen. Alle afkortingen van de basislijst schooltaalwoorden staan in de oefeningen, daarnaast staan er ook nog extra afkortingen bij. Sleep het juiste woord naar de juiste afkorting. hoofdstuk onder andere bladzijde afkorting enzovoorts tot en met afbeelding.
Publicatiebureau Publicatiebureau Interinstitutionele Interinstitutionele schrijfwijzer schrijfwijzer 7.1. 7.1. Landen Landen 7.1.1. 7.1.1. Benaming Benaming en en te te gebruiken gebruiken afkortingen. afkortingen.
Siteplan Juridische mededeling Cookies Veel voorkomende vragen Contact Pagina afdrukken. bg es cs da de et el en fr ga hr it lv lt hu mt nl pl pt ro sk sl fi sv. Europa Publicatiebureau Schrijfwijzer III. Regels voor alle talen 7. Landen, talen en munteenheden. Papieren of PDF-versie. Toetredende staat/k Kandidaat-lidstaten. Officiële of courante benaming? EU-28, toetredende staat en kandidaat-lidstaten en, fr. Benaming en te gebruiken afkortingen. zie ook bijlagen A5 en A6. Hieronder vindt u een lijst met de officiële schrijfwijze en afkortingen van de lidstaten van de Europese Unie. U dient bij voorkeur de ISO-code met twee letters ISO-code 3166 alpha-2 te gebruiken, behalve voor Griekenland en het Verenigd Koninkrijk, waarvoor u de afkortingen EL en UK dient aan te houden. De protocollaire volgorde van de lidstaten is gebaseerd op de geografische benaming in de landstaal zie ook punt 7.1.2, Volgorde van de staten. Courante benaming in de oorspronkelijke taal/talen geografische benaming 1 Officiële benaming in de oorspronkelijke taal/talen protocollaire benaming Courante benaming in het Nederlands geografische benaming Officiële benaming in het Nederlands protocollaire benaming 2 Landen. code 3 Voormalige afkorting 3.
NU Beter Engels afkortingen.
47321 actieve gebruikers Inloggen bestaande gebruiker Aanmelden nieuwe gebruiker Naar mobiele versie. UK / US. Over deze website. Op deze pagina zie je de betekenis van Engelse afkortingen. voor 12 uur s middags. The cake should go in the oven for approx.
Beter spellen afkortingen.
Woorden die afgeleid zijn van een initiaalwoord, krijgen een apostrof achter het initiaalwoord, zodat je kunt zien waar de afkorting eindigt.: Vervoegingen van werkwoorden waarvan de ik-vorm een initiaalwoord is, krijgen een apostrof achter de ik-vorm, zodat je blijft zien waar de afkorting eindigt.
Waarvoor staat de afkorting OK? Ik heb een vraag 2019.
5 juni 2008. Als we ergens mee akkoord gaan zeggen we soms OK maar van waar komt deze afkorting het lijkt me toch een afkorting te zijn en uit welke taal komt ze? Zekerheid over de oorsprong van die afkorting bestaat er niet.
Afkortingen www.vlaamswelzijnsverbond.be.
Info uit het werkveld. Home Info Afkortingen Afkortingen. A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z. Paritair subcomité van de Vlaamse opvoedings en huisvestingsinrichtingen.
AED: een afkorting die je moet onthouden Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
AED: een afkorting die je moet onthouden. Wie is wie? U bent hier. Home Nieuws AED: een afkorting die je moet onthouden. AED: een afkorting die je moet onthouden. Door Jan Vercammen op 2 juni 2015, over deze onderwerpen: Gezondheidszorg.
Afkortingen en bijzondere uitdrukkingen OZ.
Zo maakt OZ het verschil. Onafhankelijk Ziekenfonds Gezondheidsfonds dat het verschil maakt. Afkortingen en bijzondere uitdrukkingen. Onze divisies, entiteitenbedrijven. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten die elk hun eigen activiteiten organiseren, zoals oa OZ501, OZ reizen, Kriebels Kuren, OZ-shop.
Lost in translation: afkortingen op de werkvloer.
De eerste afkorting vraagt om het werk zo snel mogelijk af te ronden, de tweede gunt je wat meer vrijheid, zolang je het maar af hebt voor iedereen naar huis gaat. Omgekeerd kun je het beste altijd een ETA van je uit te voeren taken doorgeven: een estimated time of arrival.
afkortingen van namen van dagen en maanden Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Van enkele maanden bestaat ook een alternatieve, vierletterige afkorting. De naam mei heeft geen afkorting, en de namen juni en juli worden vaak voluit geschreven, omdat de afkorting nauwelijks korter is. In een overzicht met meerdere maanden kan het omwille van de consequentie de voorkeur verdienen om steeds de drieletterige schrijfwijze te gebruiken.
Afkortingen Melba.
MELBA is een afkorting van.: Merkmale zur Eingliederung von Leistungsgewandelter und Behinderter in Arbeid. Melba SL is een afkorting van.: IDA is een afkorting van.: Instrumentarium zur Diagnostik von Arbeitsfähigkeiten. Met Melba kunnen de mogelijkheden van een persoon én de eisen van een functie geanalyseerd en vastgelegd worden.
EPB en EPC: waar staan ze precies voor? Isolteam.
Deze afkorting staat voor energieprestatiecertificaat. Het is een verplicht document voor woningen en appartementen, aan te leveren door de verkoper of verhuurder ervan. Op het certificaat staat een getal tussen 0 en 700, waarbij de 0 staat voor energieneutraal en 700 voor zeer energieverslindend.

Contacteer ons