Zoeken naar Afkorting

Afkorting
WikivoyageAfkortingen: Wikivoyage.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 14 mrt 2016 om 1732: door Wikivoyage-gebruiker PAvdK. Gebaseerd op werk van Wikivoyage-gebruikers Romaine, CarsracBot, Sint-Joep en Globe-trotter. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.
Wat betekent de afkorting MCC? FSMA MCC.
Wat betekent de afkorting MCC? Wat betekent de afkorting MCC? De afkorting MCC" betekent mortgage" and consumer credit, d.w.z. hypothecair" krediet en consumentenkrediet. Praktische aspecten vergunningsaanvraag. Hoe lang moet ik de bewijsstukken bewaren die ik ter beschikking van de FSMA moet houden?
Franse Afkortingen; Abréviations.
In het Nederlands staat deze afkorting voor Meester in de rechten, en dit is in het Frans Maître, afgekort als Me. Volgens dit zelfde principe zijn er ook afkortingen in bepaalde gezegden of uitdrukkingen, en bij elke afkorting komt een afkortingspunt te staan.:
Afkortingen.
U bevindt zich op: Douane voor bedrijven Handboek EMCS 0.00.25 Algemeen, afkortingen en definities Afkortingen. 0.00.25 Algemeen, afkortingen en definities. Belasting Entrepot AGP gelegen in een andere lidstaat. Contrat de Transport International ferroviaire des Marchandises vervoer per spoor. Confirmation of Exit.
15 Engelse afkortingen die je moet kennen EF Blog Belgium.
Als je de afkorting hardop voorleest, lijkt het alsof het een gewone naam is, terwijl het wordt gevormd door de eerste letters van elk woord in een zin zoals NASA voor National Aeronautics and Space Administration staat. Een initialism initialisme is een afkorting die letter voor letter wordt uitgesproken, zoals de UN voor United Nations staat.
Afkortingen in zoekertjes: dé ultieme checklist Aendekerk.
Dan heb je bij het bekijken van advertenties ongetwijfeld al heel wat afkortingen gezien. Misschien heb je je wel al eens afgevraagd wat die afkortingen allemaal betekenen. Niets zo vervelend als moeten gaan zoeken welk begrip er achter zo'n' afkorting schuilgaat.
Begrippen en afkortingen elektrisch rijden ANWB.
E-REV extended range electric vehicle. Elektrische auto waarbij een verbrandingsmotor range extender wordt ingeschakeld als de batterijen bijna leeg zijn. De accu kan ook aan het elektriciteitsnet worden opgeladen. Met opgeladen accu kan ongeveer 60 km volledig elektrisch worden gereden.
Afkorting 12 definities Encyclo.
Een afkorting is, in schriftelijk taalgebruik, iedere verkorte schrijfwijze voor een woord, woordgroep, naam of andere aanduiding. Het woord afkorting is een verzamelbegrip voor meerdere categorieën; in alle gevallen is de overeenkomst echter dat in de schrijfwijze een of meer letters zijn weggelaten.
afkorting woordenlijst.
Afkortingen in ruime zin worden vaak ingedeeld in echte afkortingen, letterwoorden, initiaalwoorden, symbolen en verkortingen. echte afkorting aanduiding van een woord of een woordgroep door een beperkt aantal letters, die we uitspreken als het geheel. we spreken uit: dominee, m.a.w.
Afkortingen taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
ten gevolge van afkorting. ter attentie van afkorting. ter gelegenheid van afkorting. tot en met afkorting. voor Christus afkorting. vriendelijke groeten afkorting. vzw / v.z.w. / VZW / V.Z.W. wifi / WIFI / WiFi / Wi-Fi. wifiversterker / wifi-versterker / wifi versterker.
Publicatiebureau Interinstitutionele schrijfwijzer 7.1. Landen 7.1.1. Benaming en te gebruiken afkortingen.
De te gebruiken afkorting is de ISO-code, behalve voor Griekenland en het Verenigd Koninkrijk, waarvoor u de codes EL en UK dient te gebruiken ISO GR en GB. De voormalige afkortingen zijn tot eind 2002 gebruikt over het algemeen waren zij afkomstig uit de internationale code voor voertuigen.
CategorieAfkorting: in het Nederlands WikiWoordenboek.
Initiaalwoord in het Nederlands 132 P. Letterwoord in het Nederlands 48 P. Verkorting in het Nederlands 37 P. Paginas in categorie Afkorting" in het Nederlands." Deze categorie bevat de volgende 200 paginas, van in totaal 464. vorige pagina volgende pagina.

Contacteer ons