Meer resultaten voor afkorting

afkorting
Woordenlijst chattaal Taalhelden.
Betekent soms wacht eens even, als je gesprekspartner plotseling iets beseft, maar vaak is het ook gewoon een ogenblikje geduld alsjeblieft. Afkorting van w at doe je? Afkorting van wat jij wilt. Afkorting van waarom? Afkorting van waarschijnlijk. Wordt ook zo gebruikt.
CategorieAfkortingen: Wegenwiki.
In principe is het de bedoeling dat de afkortingen doorverwijzen naar de pagina waarop de uitleg snel te vinden is, of nog beter: een pagina met de uiteenzetting als naam. Als een begrip puur bestaat uit de afkorting, kan de pagina worden ingedeeld in zowel CategorieBegrippen: als in CategorieAfkortingen, het zou dan onlogisch zijn om de uiteenzetting als paginanaam te gebruiken.
Publicatiebureau Interinstitutionele schrijfwijzer 7.1. Landen 7.1.1. Benaming en te gebruiken afkortingen.
Siteplan Juridische mededeling Cookies Veel voorkomende vragen Contact Pagina afdrukken. bg es cs da de et el en fr ga hr it lv lt hu mt nl pl pt ro sk sl fi sv. Europa Publicatiebureau Schrijfwijzer III. Regels voor alle talen 7. Landen, talen en munteenheden. Papieren of PDF-versie. Toetredende staat/k Kandidaat-lidstaten. Officiële of courante benaming? EU-28, toetredende staat en kandidaat-lidstaten en, fr. Benaming en te gebruiken afkortingen. zie ook bijlagen A5 en A6. Hieronder vindt u een lijst met de officiële schrijfwijze en afkortingen van de lidstaten van de Europese Unie. U dient bij voorkeur de ISO-code met twee letters ISO-code 3166 alpha-2 te gebruiken, behalve voor Griekenland en het Verenigd Koninkrijk, waarvoor u de afkortingen EL en UK dient aan te houden. De protocollaire volgorde van de lidstaten is gebaseerd op de geografische benaming in de landstaal zie ook punt 7.1.2, Volgorde van de staten. Courante benaming in de oorspronkelijke taal/talen geografische benaming 1 Officiële benaming in de oorspronkelijke taal/talen protocollaire benaming Courante benaming in het Nederlands geografische benaming Officiële benaming in het Nederlands protocollaire benaming 2 Landen. code 3 Voormalige afkorting 3.
EPB en EPC: waar staan ze precies voor? Isolteam.
Deze afkorting staat voor energieprestatiecertificaat. Het is een verplicht document voor woningen en appartementen, aan te leveren door de verkoper of verhuurder ervan. Op het certificaat staat een getal tussen 0 en 700, waarbij de 0 staat voor energieneutraal en 700 voor zeer energieverslindend.
WikivoyageAfkortingen: Wikivoyage.
Ga naar: navigatie, zoeken. Het gebruik van afkortingen wordt aangemoedigd. Afkortingen moeten uniform en consistent zijn. 2 Plaatsnamen en straten. 3 Datum en tijdsnotatie. 6 Zie ook. Enkele afkortingen van landen.: Verenigde Staten afgekort als VS, niet VSA, V.S.A, USA, U.S.
Waarvoor staat de afkorting OK? Ik heb een vraag 2019.
5 juni 2008. Als we ergens mee akkoord gaan zeggen we soms OK maar van waar komt deze afkorting het lijkt me toch een afkorting te zijn en uit welke taal komt ze? Zekerheid over de oorsprong van die afkorting bestaat er niet.
Afkortingen www.vlaamswelzijnsverbond.be.
Info uit het werkveld. Home Info Afkortingen Afkortingen. A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z. Paritair subcomité van de Vlaamse opvoedings en huisvestingsinrichtingen.
AED: een afkorting die je moet onthouden Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
AED: een afkorting die je moet onthouden. Wie is wie? U bent hier. Home Nieuws AED: een afkorting die je moet onthouden. AED: een afkorting die je moet onthouden. Door Jan Vercammen op 2 juni 2015, over deze onderwerpen: Gezondheidszorg.
Afkortingen en bijzondere uitdrukkingen OZ.
Zo maakt OZ het verschil. Onafhankelijk Ziekenfonds Gezondheidsfonds dat het verschil maakt. Afkortingen en bijzondere uitdrukkingen. Onze divisies, entiteitenbedrijven. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten die elk hun eigen activiteiten organiseren, zoals oa OZ501, OZ reizen, Kriebels Kuren, OZ-shop.
Afkortingen.
U bevindt zich op: Douane voor bedrijven Handboek EMCS 0.00.25 Algemeen, afkortingen en definities Afkortingen. 0.00.25 Algemeen, afkortingen en definities. Belasting Entrepot AGP gelegen in een andere lidstaat. Contrat de Transport International ferroviaire des Marchandises vervoer per spoor. Confirmation of Exit.
afkortingen van namen van dagen en maanden Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Van enkele maanden bestaat ook een alternatieve, vierletterige afkorting. De naam mei heeft geen afkorting, en de namen juni en juli worden vaak voluit geschreven, omdat de afkorting nauwelijks korter is. In een overzicht met meerdere maanden kan het omwille van de consequentie de voorkeur verdienen om steeds de drieletterige schrijfwijze te gebruiken.
Beter spellen afkortingen.
Woorden die afgeleid zijn van een initiaalwoord, krijgen een apostrof achter het initiaalwoord, zodat je kunt zien waar de afkorting eindigt.: Vervoegingen van werkwoorden waarvan de ik-vorm een initiaalwoord is, krijgen een apostrof achter de ik-vorm, zodat je blijft zien waar de afkorting eindigt.

Contacteer ons