Op zoek naar afkorting?

afkorting
met name afkorting taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
met name afkorting. Voor met name wordt de afkorting m.n. Het is aan te bevelen om met name voluit te schrijven. afkortingen spelling van echte afkortingen. Hebt u een taalvraag? 078 15 20 25. zoek de spelling van woorden op Woordenlijst.org.
Vaak gebruikte afkortingen bij jongeren.
Vaak gebruikte afkortingen bij jongeren. Vaak gebruikte afkortingen bij jongeren. Ouders zien het maar al te vaak: berichtjes die zoon of dochterlief sturen met hun smartphone. Voor de wat oudere generatie is het als maar moeilijk om al die sms-berichtjes te begrijpen. Wat betekent het allemaal? Voor de jongeren moet het allemaal snel en eenvoudig gaan. Het typen van sms-berichten dus ook. Niet alleen op de smartphone gebruiken jongeren afkortingen, ook in vele online chatberichten zijn afkortingen terug te vinden.
Afkorting 8 definities Encyclo.
Een afkorting is, in schriftelijk taalgebruik, iedere verkorte schrijfwijze voor een woord, woordgroep, naam of andere aanduiding. Het woord afkorting is een verzamelbegrip voor meerdere categorieën; in alle gevallen is de overeenkomst echter dat in de schrijfwijze een of meer letters zijn weggelaten.
CategorieAfkortingen: Wegenwiki.
In principe is het de bedoeling dat de afkortingen doorverwijzen naar de pagina waarop de uitleg snel te vinden is, of nog beter: een pagina met de uiteenzetting als naam. Als een begrip puur bestaat uit de afkorting, kan de pagina worden ingedeeld in zowel CategorieBegrippen: als in CategorieAfkortingen, het zou dan onlogisch zijn om de uiteenzetting als paginanaam te gebruiken.
afkorting vertaling Nederlands-Frans.
Afkortingen www.vlaamswelzijnsverbond.be.
Home Info Afkortingen Afkortingen. A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z. Algemeen Belgisch Vakverbond. Algemene Centrale van Liberale Vakbonden van België. Algemeen Christelijk Vakverbond.
afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur. afkortingen in de bouw, bouwkundige tekeningen, afkortingen architectuur.
Een afkorting als k-waarde staat redelijk voorin bij de de letter K dus niet beginnend met KW, maar R c waarde wordt als RC" beschouwd. V-trechtertest is een beetje dubieus, maar staat voorin de V dus niet beginnend als VT.
Afkortingen op voorschrift Qualenica.
Afkortingen op voorschrift. Op een medisch voorschrift worden vaak afkortingen gebruikt. Deze afkortingen verwijzen naar Latijnse benamingen. Het Latijn biedt het voordeel dat het recept overal ondubbelzinnig wordt begrepen. In bijgevoegde tabel worden de afkortingen opgesomd. Latijnse afkortingen en hun betekenis.
Afkortingen in onderwijs C.O.V.
Het COV staat tot je dienst en maakte een handige, zeer volledige lijst van afkortingen en acroniemen die je in het onderwijs kan tegenkomen. Raadpleeg hier de lijst met afkortingen in onderwijs van het COV. Lidmaatschap Word lid van ACV.
NU Beter Engels afkortingen.
Woordzoekers, rebussen, kruiswoorden, duo's' en meer om woordenschat, uitspraak en kennis te oefenen. Met oplossingen en woordenlijst. Op deze pagina zie je de betekenis van Engelse afkortingen. voor 12 uur s middags. The cake should go in the oven for approx.
Afkortingen Studentenportaal. Afkortingen Studentenportaal Universiteit Gent.
aan de hand van, met betrekking tot, enzovoort., Kopieer de schrijfwijze die de organisatie zelf gebruikt. Neem een afkorting uit een vreemde taal over als ze vreemdtalig aanvoelt. Schrijf echte afkortingen met punten en behoud eventuele hoofdletters. Gebruik geen punten na symbolen.
Afkortingen EU-lidstaten Zorg en Gezondheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Publicaties en documenten. Infectieziekten en vaccinaties. Vlaamse sociale bescherming. Slovakije vroeger: SV. Een klacht melden. Volg ons op Twitter. Volg ons op Youtube. xml version1.0" encodingUTF-8? Zorg-en-gezondheid.be is een officiële website van de Vlaamse overheid. uitgegeven door Zorg en Gezondheid.

Contacteer ons