Zoeken naar afkorting

afkorting
Afkortingen.
Vlaamse dienst voor arbeidsbemiddeling en. Veiligheid, gezondheid en verfraaing van de werkvloer. Voldoende geacht bekwaamheidsbewijs. Vrij syndicaat voor het openbaar ambt. Verlof voor verminderde prestaties. Geen afkortingen voor deze letter. Geen afkortingen voor deze letter. Geen afkortingen voor deze letter.
Woordenlijst chattaal Taalhelden.
Betekent soms wacht eens even, als je gesprekspartner plotseling iets beseft, maar vaak is het ook gewoon een ogenblikje geduld alsjeblieft. Afkorting van w at doe je? Afkorting van wat jij wilt. Afkorting van waarom? Afkorting van waarschijnlijk. Wordt ook zo gebruikt.
CategorieAfkortingen: Wegenwiki.
In principe is het de bedoeling dat de afkortingen doorverwijzen naar de pagina waarop de uitleg snel te vinden is, of nog beter: een pagina met de uiteenzetting als naam. Als een begrip puur bestaat uit de afkorting, kan de pagina worden ingedeeld in zowel CategorieBegrippen: als in CategorieAfkortingen, het zou dan onlogisch zijn om de uiteenzetting als paginanaam te gebruiken.
Publicatiebureau Interinstitutionele schrijfwijzer 7.1. Landen 7.1.1. Benaming en te gebruiken afkortingen.
Siteplan Juridische mededeling Cookies Veel voorkomende vragen Contact Pagina afdrukken. bg es cs da de et el en fr ga hr it lv lt hu mt nl pl pt ro sk sl fi sv. Europa Publicatiebureau Schrijfwijzer III. Regels voor alle talen 7. Landen, talen en munteenheden. Papieren of PDF-versie. Toetredende staat/k Kandidaat-lidstaten. Officiële of courante benaming? EU-27, toetredende staat en kandidaat-lidstaten en, fr. Benaming en te gebruiken afkortingen. zie ook bijlagen A5 en A6. Hieronder vindt u een lijst met de officiële schrijfwijze en afkortingen van de lidstaten van de Europese Unie. Bij voorkeur dient de ISO-code met twee letters ISO-code 3166 alpha-2 te worden gebruikt, behalve voor Griekenland, waarvoor de afkorting EL dient aan te worden aangehouden.
EPB en EPC: waar staan ze precies voor? Isolteam.
Deze afkorting staat voor energieprestatiecertificaat. Het is een verplicht document voor woningen en appartementen, aan te leveren door de verkoper of verhuurder ervan. Op het certificaat staat een getal tussen 0 en 700, waarbij de 0 staat voor energieneutraal en 700 voor zeer energieverslindend.
WikivoyageAfkortingen: Wikivoyage.
Ga naar: navigatie, zoeken. Het gebruik van afkortingen wordt aangemoedigd. Afkortingen moeten uniform en consistent zijn. 2 Plaatsnamen en straten. 3 Datum en tijdsnotatie. 6 Zie ook. Enkele afkortingen van landen.: Verenigde Staten afgekort als VS, niet VSA, V.S.A, USA, U.S.
Waarvoor staat de afkorting OK? Ik heb een vraag 2020.
5 juni 2008. Als we ergens mee akkoord gaan zeggen we soms OK maar van waar komt deze afkorting het lijkt me toch een afkorting te zijn en uit welke taal komt ze? Zekerheid over de oorsprong van die afkorting bestaat er niet.
Afkortingen www.vlaamswelzijnsverbond.be.
Info uit het werkveld. Home Info Afkortingen Afkortingen. A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z. Paritair subcomité van de Vlaamse opvoedings en huisvestingsinrichtingen.
AED: een afkorting die je moet onthouden Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Give AED: een afkorting die je moet onthouden 1/5. Give AED: een afkorting die je moet onthouden 2/5. Give AED: een afkorting die je moet onthouden 3/5. Give AED: een afkorting die je moet onthouden 4/5. Give AED: een afkorting die je moet onthouden 5/5.
Afkortingen en bijzondere uitdrukkingen OZ.
Zo maakt OZ het verschil. Onafhankelijk Ziekenfonds Gezondheidsfonds dat het verschil maakt. Afkortingen en bijzondere uitdrukkingen. Onze divisies, entiteitenbedrijven. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten die elk hun eigen activiteiten organiseren, zoals oa OZ501, OZ reizen, Kriebels Kuren, OZ-shop.
Afkortingen.
U bevindt zich op: Douane voor bedrijven Handboek EMCS 0.00.25 Algemeen, afkortingen en definities Afkortingen. 0.00.25 Algemeen, afkortingen en definities. Belasting Entrepot AGP gelegen in een andere lidstaat. Contrat de Transport International ferroviaire des Marchandises vervoer per spoor. Confirmation of Exit.
Al Al die die afkortingen afkortingen op op Social Social Media, Media, wat wat is is dat? dat? Proximus. Proximus. Terug naar de homepagina. Webmail. Contact. Zoeken. Zoeken.
Als iemand deze afkorting in een berichtje zet, wil hij of zij benadrukken dat het een mening is en geen feit. LMK: Let me know. Ook geen al te moeilijke, als je het weet natuurlijk. NSFW: Not safe for work. Als je deze afkorting ziet, kan je maar beter opletten.

Contacteer ons