Zoeken naar Werkgeversservicepunt

Werkgeversservicepunt
Werkgeversservicepunt.
Word ook Smaakmaker! Nieuws en evenementen. Van arbeidsmarktcijfers tot bijeenkomsten met collega werkgevers. Voor werkgevers die kijken naar talent en inzet van werkzoekenden. Bij het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. voor inwoners, met gemeenten en UWV.
Werkgeversservicepunt Werkgeversservicepunt Den Haag.
Werkgeversservicepunt Den Haag. Wat doen we. Wat doen we. Matchingevent een groot succes! Informatie en banenmarkt 50 Werkt! Wie is de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag? Start Social Return op aanleg Rotterdamsebaan. Binckhorstlaan / Mercuriusweg: kruising aanpassen. Van vrijdag 19 juli tot en met donderdag 1 augustus wordt gewerkt aan een nieuwe inrichting van de kruising Binckhorstlaan/Mercuriusweg.
Werkgeversservicepunt WSP WIZ Gemeente Goes.
Het Werkgeversservicepunt Oosterschelderegio staat dagelijks klaar om de werkzoekenden van de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele, Noord Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen te verbinden met de werkgevers in deze regio. Het team bestaat uit Jobhunters / Accountmanagers, een Arbeidsdeskundige, Analist Inclusieve Arbeidsmarkt en een SROI specialist.
Welkom bij Werkgevers Servicepunt.
Het selecteren of het vinden van gemotiveerd personeel neemt van u als ondernemer veel tijd in beslag. Het Werkgeversservicepunt Rijnstreek helpt u met het vinden en selecteren van gemotiveerd personeel. Daarbij zijn wij altijd op zoek naar maatwerk en praktische oplossingen.
Home UWV WSP Nijmegen.
Ik vind dat in de communicatie met UWV een zwaardere rol is weggelegd voor hun regionale servicepunt. De adviseur van WerkgeversServicepunt kan verwachtingen van werkgevers managen en bijsturen waar het mis dreigt te gaan. WerkgeversServicepunt Nijmegen biedt brede dienstverlening en heeft kennis van onze branche en ons bedrijf.
WerkgeversServicepunt AVregio.
25 oktober 2016. Ondernemersavond Sport, bewegen en werk voor 50ers. John de Wolf, ambassadeur tegen ouderenwerkloosheid heeft afgelopen vrijdag in onze arbeidsmarktregio een presentatie gegeven. Deze netwerkbijeenkomst was georganiseerd door het WerkgeversServicepunt AVregio samenwerking WSP met Avres en de voetbalvereniging.
WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord WerkSaam Westfriesland.
WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord. Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord WSP NHN biedt werkgevers één aanspreekpunt. Vanuit de sub regio West-Friesland is WerkSaam dé arbeidsbemiddelaar. Wie is het WSP NHN? Het WerkgeversServicepunt is een samenwerkingsverband tussen verschillende overheidsorganisaties. WerkSaam Westfriesland is een onderdeel van het WerkgeversServicepunt NHN.
Wat doet het WerkgeversServicepunt voor ondernemers? Hulp bij werving MKB Servicedesk.
Bij een WerkgeversServicepunt kun je terecht met vragen over ontslag, subsidies en het aannemen van 55-plussers, wajongers of werknemers die uit een uitkering komen. Wil jij meer weten over het aannemen van 55-plussers of wajongers? Download het whitepaper Regelingen en kortingen voor je personeel, het kán.
WerkgeversServicepunt Haaglanden.
Heeft u een vraag of wilt u een vacature melden? Regelingen en subsidies. Ondersteuning voor betrokken werkgevers. 27 juni 2019 Welkom in de regio, HalloWerk! 26 juni 2019 Perspectief op Werk ondertekend. 24 juni 2019 Lokaal Sociaal Akkoord Rijswijk levert 365 banen op.
WerkgeversServicepunt UWV Werkgevers.
Tijdelijk minder werk. Het WerkgeversServicepunt is een samenwerkingsverband tussen UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en diverse kenniscentra. De WerkgeversServicepunten zitten op 35 plaatsen in het land. Neem contact op met een WerkgeversServicepunt in de buurt. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?
Werkgeversservicepunt Breda.
Het Werkgeversservicepunt inventariseert uw wensen en maakt voor u de selectie voor de beste match. Een werkgeversadviseur of consulent komt vrijblijvend bij u langs. Contact opnemen met het Werkgeversservicepunt. Via het Werkgeversservicepunt kunt u voor maximaal 3 maanden een medewerker op een leerwerkplek binnen uw bedrijf plaatsen.
WerkgeversServicepunt Zaanstreek-Waterland.
Voor deze groep zetten wij voor u extra financiële middelen en deskundigheid in. Maar ondernemers kunnen voor nog veel meer adviezen aankloppen bij het WerkgeversServicepunt. Wat bieden wij? Bij ons kunt u terecht met al uw werkgeversvragen en voor kosteloze werving en selectie van personeel.

Contacteer ons