Meer resultaten voor Werkgeversservicepunt

Werkgeversservicepunt
Dé schakel tussen werkgevers en werkzoekenden.
Tijdens het event van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant over Omdenken op 26 februari werden 150 werkgevers uitgedaagd om eens anders naar. Geloof niet alles wat je denkt. Op 26 februari organiseert het WSP Noordoost-Brabant voor de 3e keer op rij een netwerkevent voor werkgevers uit de regio.
Werkgeversservicepunt IJmond IJmond Werkt!
Home Werkgeversservicepunt IJmond. Het WerkgeversServicePunt WSP ondersteunt werkgevers invulling te geven aan de Participatiewet. Om werkgevers te ondersteunen bij de Particpatiewet heeft IJmond Werkt! in samenwerking met UWV het WerkgeversServicePunt Zuid-Kennemerland IJmond WSP opgericht. Het WSP heeft 2 locaties, 1 in Haarlem en 1 in Beverwijk.
Werkgeversservicepunt Ondernemers Wassenaar Gemeente Wassenaar.
Het Werkgeversservicepunt is in eerste instantie actief in het werkgebied Voorschoten, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Als Werkgeversservicepunt werken we in de regios Zuid Holland Centraal en Haaglanden veel samen met de andere gemeenten, het UWV, het onderwijs en private partijen om u als klant beter van dienst te kunnen zijn.
WSP regio Amersfoort: ondersteunt bij werving selectie personeel.
Werkgeversservicepunt op Twitter.: @WSP033: Wilt u aan het werk in de zorg, productie of horeca? Zoekt u een baan als betonmaler of hovenier? Kom dan naar de r https//t.co/EPMorr42Hn.: Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en sociale partners uit de arbeidsmarktregio Amersfoort.
Werkgeversservicepunt WSP WIZ Gemeente Goes.
Het Werkgeversservicepunt Oosterschelderegio staat dagelijks klaar om de werkzoekenden van de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele, Noord Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen te verbinden met de werkgevers in deze regio. Het team bestaat uit Jobhunters / Accountmanagers, een Arbeidsdeskundige, Analist Inclusieve Arbeidsmarkt en een SROI specialist.
Werkgeversservicepunt Achterhoek Sociale Dienst Oost Achterhoek.
U bent hier: Home Werk Voor werkgevers Werkgeversservicepunt Achterhoek. Jouw Unit / Jongeren. Werkgeversservicepunt Achterhoek WSP biedt u een groot en divers aanbod van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk aan jongeren die moeite hebben een baan te vinden, mensen met een beperking of juist ervaren 50-plussers.
Rotterdam.nl WerkgeversServicepunt Rijnmond.
Al jaren is het WerkgeversServicepunt Rijnmond WSP Rijnmond een betrouwbare partner voor de werving en selectie van personeel en het aanspreekpunt voor vragen en werkgeversacquisitie voor vacatures en werkopdrachten. Het WSP Rijnmond heeft grondige kennis van de arbeidsmarkt en ondersteunt u kosteloos als u bijvoorbeeld aan de slag wilt met maatschappelijk verantwoord ondernemen of bij de invulling van uw social return opgave.
Werkgeversservicepunt helpt bij participatiewet.
Het Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek WSP werkt namens alle gemeenten en het UWV in de regio en is er speciaal om u daarbij te helpen. De adviseurs van het WSP verkennen samen met u de mogelijkheden, helpen de juiste kandidaten te vinden en adviseren u over voorzieningen en subsidies.
Werkgeversservicepunt Werkgeversservicepunt Den Haag.
Werkgeversservicepunt Den Haag. Wat doen we. Wat doen we. Matchingevent een groot succes! Informatie en banenmarkt 50 Werkt! Wie is de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag? Start Social Return op aanleg Rotterdamsebaan. Meet Greet XXL: Onbeperkt aan het Werk.
Werkgeversservicepunt Personeel Ondernemers Gemeente Nijkerk.
Zoeken Zoeken Zoeken. Home Ondernemers Personeel Werkgeversservicepunt. Ook het regionale Werkgeversservicepunt Amersfoort WSP 033 kan u helpen als u medewerkers nodig heeft óf juist als medewerkers ontslagen dreigen te worden, bij uw vragen over scholing van personeel en over subsidies.
WerkgeversServicepunt AVregio.
25 oktober 2016. Ondernemersavond Sport, bewegen en werk voor 50ers. John de Wolf, ambassadeur tegen ouderenwerkloosheid heeft afgelopen vrijdag in onze arbeidsmarktregio een presentatie gegeven. Deze netwerkbijeenkomst was georganiseerd door het WerkgeversServicepunt AVregio samenwerking WSP met Avres en de voetbalvereniging.
Werkgevers Servicepunt Zuid-Holland Centraal.
WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal WSP ZHC brengt gemotiveerd personeel en bedrijven kosteloos bij elkaar. In het WSP ZHC werken de gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, VoorschotenWassenaar, en Zoetermeer nauw samen met het UWV. Op zoek naar de juiste match. De dienstverlening van WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal in één minuut uitgelegd: bekijk bovenstaande video!

Contacteer ons