Meer resultaten voor Werkgeversservicepunt

Werkgeversservicepunt
WerkgeversServicepunt West-Brabant.
Hier vind je het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant. Je kan rekenen op één vast regionaal contactpersoon voor al je personeelsvragen. Wij delen graag onze kennis over wet en regelgeving, de regionale arbeidsmarkt en branches met je. Onze dienstverlening is kosteloos.
WerkgeversServicepunt Haaglanden.
Heeft u een vraag of wilt u een vacature melden? Regelingen en subsidies. Ondersteuning voor betrokken werkgevers. 27 juni 2019 Welkom in de regio, HalloWerk! 26 juni 2019 Perspectief op Werk ondertekend. 24 juni 2019 Lokaal Sociaal Akkoord Rijswijk levert 365 banen op.
Wat doet het WerkgeversServicepunt voor ondernemers? Hulp bij werving MKB Servicedesk.
Bij een WerkgeversServicepunt kun je terecht met vragen over ontslag, subsidies en het aannemen van 55-plussers, wajongers of werknemers die uit een uitkering komen. Wil jij meer weten over het aannemen van 55-plussers of wajongers? Download het whitepaper Regelingen en kortingen voor je personeel, het kán.
Ondernemers Stroomopwaarts.
en roept werkgevers op dat ook te doen. Meer dan 16.000 werknemers in onze regio hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Een betere taalvaardigheid leidt tot minder fouten tijdens het werk, minder stress en een lager ziekteverzuim onder werknemers.
Werkgeversservicepunt.
Werkgeversservicepunten: kosteloze ondersteuning. Contact met het werkgeversservicepunt. Een werkgeversservicepunt WSP is een samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Bij een werkgeversservicepunt krijgt u onder andere informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen die moeilijker aan het werk komt.
Werkgeversservicepunt.
Word ook Smaakmaker! Nieuws en evenementen. Van arbeidsmarktcijfers tot bijeenkomsten met collega werkgevers. Voor werkgevers die kijken naar talent en inzet van werkzoekenden. Bij het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. voor inwoners, met gemeenten en UWV.
Werkgeversservicepunt Werkgeversservicepunt Den Haag.
skiplinks_goto jump_to_content_text, main_menu_text skiplinks_of service_menu_text. Werkgeversservicepunt Den Haag. Wat doen we. Wat doen we. Matchingevent een groot succes! Informatie en banenmarkt 50 Werkt! Wie is de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag? Start Social Return op aanleg Rotterdamsebaan. Van bijstand naar werk.
Werkgeversservicepunt WSP WIZ Gemeente Goes.
Het Werkgeversservicepunt Oosterschelderegio staat dagelijks klaar om de werkzoekenden van de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele, Noord Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen te verbinden met de werkgevers in deze regio. Het team bestaat uit Jobhunters / Accountmanagers, een Arbeidsdeskundige, Analist Inclusieve Arbeidsmarkt en een SROI specialist.
Werkgeversservicepunt Ondernemers Wassenaar Gemeente Wassenaar.
Het Werkgeversservicepunt is in eerste instantie actief in het werkgebied Voorschoten, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Als Werkgeversservicepunt werken we in de regios Zuid Holland Centraal en Haaglanden veel samen met de andere gemeenten, het UWV, het onderwijs en private partijen om u als klant beter van dienst te kunnen zijn.
Home UWV WSP Nijmegen.
Ik vind dat in de communicatie met UWV een zwaardere rol is weggelegd voor hun regionale servicepunt. De adviseur van WerkgeversServicepunt kan verwachtingen van werkgevers managen en bijsturen waar het mis dreigt te gaan. WerkgeversServicepunt Nijmegen biedt brede dienstverlening en heeft kennis van onze branche en ons bedrijf.
WerkgeversServicepunt AVregio.
25 oktober 2016. Ondernemersavond Sport, bewegen en werk voor 50ers. John de Wolf, ambassadeur tegen ouderenwerkloosheid heeft afgelopen vrijdag in onze arbeidsmarktregio een presentatie gegeven. Deze netwerkbijeenkomst was georganiseerd door het WerkgeversServicepunt AVregio samenwerking WSP met Avres en de voetbalvereniging.
Werkgeversservicepunt Ik ben werkgever Laborijn.
Werkgeversservicepunt Achterhoek WSP is een samenwerking tussen Laborijn, het UWV en de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Voor werkgevers in de regio Achterhoek is WSP hét aanspreekpunt als het gaat om aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contacteer ons