Meer resultaten voor Werkgeversservicepunt

Werkgeversservicepunt
Werkgeversservicepunt-vacatures september 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Werkgeversservicepunt Drenthe WSPD Vacatures in Nederland. 3.000 4.000 per maand. We werken nauw samen met het Werkgeversservicepunt Groot Amsterdam en omliggende gemeenten. Voor gemeenten Amstelveen en Aalsmeer begeleiden en bemiddelen wij. 7 dagen geleden vacature opslaan meer.
Contact met het werkgeversservicepunt.
Contact met het werkgeversservicepunt. Contact met uw werkgeversservicepunt. Een werkgeversservicepunt geeft advies bij de werving en selectie van personeel. Afhankelijk van uw type bedrijf neemt u contact op met een regionaal werkgeversservicepunt of het Landelijk werkgeversservicepunt. Kies uw type bedrijf voor de contactgegevens.:
Werkgeversservicepunt.
Wat doen wij? Samen met onze partners begeleiden wij u naar inclusief werkgeverschap. Voor ondernemers en werkgevers die kijken naar talent en inzet. Bij het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. voor inwoners, met gemeenten en UWV.
Werkgeversservicepunten Samen voor de klant.
Hoe aantrekkelijker en helderder het aanbod, hoe eerder een werkgever bereid is een medewerker uit een bijzondere doelgroep werk aan te bieden. In de meeste arbeidsmarktregios voeren UWV, gemeenten en de SW-sector de werkgeversdienstverlening uit in een Werkgeversservicepunt. Sommige regios kennen één centraal Werkgeversservicepunt op het tabblad Arbeidsmarktregio's' vindt u een actueel overzicht van de regionale Werkgeversservicepunten, andere regios werken met verschillende lokale of subregionale vestigingen.
Werkgeversservicepunt is schakel tussen werkgevers en wer.
Het Werkgeversservicepunt Delft is onderdeel van Werkse, het Werkbedrijf van de regio Delft. Niet iedereen vindt vanzelf de weg naar de arbeidsmarkt. is erop gericht om deze mensen te ontwikkelen en te ondersteunen. Als iemand klaar is voor de reguliere arbeidsmarkt, komt het Werkgeversservicepunt in beeld als bemiddelaar richting de werkgever.
WerkgeversServicepunt West-Brabant.
Hier vind je het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant. Je kan rekenen op één vast regionaal contactpersoon voor al je personeelsvragen. Wij delen graag onze kennis over wet en regelgeving, de regionale arbeidsmarkt en branches met je. Onze dienstverlening is kosteloos.
WerkgeversServicepunt UWV Voor Werkgevers.
Tijdelijk minder werk. Het WerkgeversServicepunt is een samenwerkingsverband tussen UWV, gemeenten, onderwijsinstellingen en diverse kenniscentra. De WerkgeversServicepunten zitten op 35 plaatsen in het land. Neem contact op met een WerkgeversServicepunt in de buurt. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?
Werkgeversservicepunt.
Werkgeversservicepunten: kosteloze ondersteuning. Contact met het werkgeversservicepunt. Een werkgeversservicepunt WSP is een samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Bij een werkgeversservicepunt krijgt u onder andere informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen die moeilijker aan het werk komt.
WSP regio Amersfoort: ondersteunt bij werving selectie personeel.
Ondersteuningsprogramma Sociaal Ondernemers. Werkgeversservicepunt op Twitter.: @WSP033: Woensdagmiddag 10 oktober wordt speciaal voor jongeren op de Bernhardkazerne in Amersfoort een Jongerenmiddag Defen https//t.co/zYnhsGbCLo.: Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort is een samenwerking tussen UWV, gemeenten en sociale partners uit de arbeidsmarktregio Amersfoort.
Werkgevers Servicepunt Midden Gelderland Werkgeversservicepunt WSP.
Het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Doesburg, Duiven, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar, UWV en Scalabor Presikhaaf Bedrijven. Het Werkgeversservicepunt werkt daarnaast vooral samen met werkgeversorganisaties, sociale partners, scholen en kennisinstellingen om de dienstverlening richting werkgevers gecoördineerd vorm te geven.

Contacteer ons