Meer resultaten voor WordPress

WordPress
Wat is WordPress? WordPress uitgelegd door WPLounge.nl.
Je kunt WordPress in één zin uitleggen als volgt: WordPress is een systeem om een website, blog of een webshop mee te beheren zonder dat je hiervoor veel technische kennis nodig hebt. Hoewel WordPress draait op de programmeertaal PHP, hoef je zelf geen regel PHP te schrijven als je een website wilt bouwen met WordPress.
WordPress hosting van Vimexx allergoedkoopste in Nederland.
Zo kan je Redis cache activeren, Memcache én zelfs Varnish cache Hiermee haal je ongekende snelheden met jouw Wordpress website en zal je nog meer succes behalen met je website in no-time! Alle PHP versies zijn beschikbaar binnen het WordPress webhosting pakket.
WordPress installeren op een webhostingpakket TransIP.
Als je een domeinnaam bij TransIP hebt geregistreerd, installeer je hier met behulp van een webhostingpakket WordPress op. Je kunt voor de meeste domeinextensies ook kiezen voor een WordPress Hosting-pakket, waar WordPress standaard voor je op is geïnstalleerd. Heb je al een webhostingpakket of WordPress Hosting-pakket in gebruik?
Wordpress Encora.
03 334 34 34. De module Wordpress 2 wordt in het 2e semester gegeven op maandagavond van 18u30-22u in campus Grotesteenweg 224 in lokaal 1206 van 28/01/19 tot 27/05/19. Voor de module Wordpress betaal je 90 euro inschrijvingskosten, 1 euro kopiekosten en 5 euro materiaalkosten.
Snelle WordPress Hosting Beste van Nederland 2018 Neostrada.
WordPress is een open-source content management systeem CMS waarmee je prachtige websites, blogs of apps kunt maken. Ruim 29% van alle website wereldwijd maakt gebruik van WordPress, varierend van kleine persoonlijke blogs tot wereldwijde nieuwssites. Door het gebruk van plugins heeft WordPress Ongekend veel mogelijkheden.
De beste gratis WordPress e-commerce plug-ins januari 2019.
Geen van WordPress e-commerce plug-ins zullen uw site gaan verzwaren, dus ga je gang en maak een volledig aparte en private storefront voor je testproces. Als u nog vragen heeft over e-commerce-plug-ins voor WordPress, kunt u een vraag stellen in het gedeelte Opmerkingen hieronder.
DraadCore: het krachtige Wordpress CMS van Draad.
Daarom hebben we de DraadCore ontwikkeld: onze eigen, unieke opgevoerde-uitgebreide-uitgebouwde versie van WordPress. In de DraadCore hebben we het beste van WordPress nog beter gemaakt door een aantal unieke custom features toe te voegen. Daardoor zijn er minder plugins nodig en wordt de website sneller en vooral ook robuuster.
Wat is WordPress? Hoe werkt WordPress? Een all-in-one uitleg. Wat is WordPress? Hoe werkt WordPress? Een all-in-one uitleg.
WordPress handleiding: Wat doen na het installeren van WordPress? Gebruik dan de WordPress login en kijk mee hoe je met WordPress kan werken. Je kan daarna het best een van de WordPress handleidingen erbij pakken. WordPress handleiding: Eigen WordPress website maken.
WordPress website maken? De 1 gratis WordPress handleiding 2019.
Eigen WordPress website maken: de 1 WordPress handleiding 2019 Zelf een website bouwen met het gratis CMS WordPress. Eigen WordPress website maken: de 1 WordPress handleiding 2019 Zelf een website bouwen met het gratis CMS WordPress. Ah daar ben je dan.
WordPress basis Syntra AB.
Beheer de inhoud van je website met WordPress. Wordpress is een gratis open-source content management system CMS gebaseerd op PHP en MySQL. WordPress is een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem met heel wat mogelijkheden en het is bovendien heel makkelijk aan te leren.
Verhuis uw WordPress installatie naar een ander domein Ondersteuning One.com.
De 1-click WordPress van One.com gebruiken. Waarom u WordPress altijd moet updaten. Hoe gebruik ik de Performance Cache-plugin voor WordPress? Problemen oplossen met de 1-click WordPress migratie. De 1-click WordPress migratie gebruiken. Gebruik de One.com Staging plugin voor WordPress. Hoe installeer ik WordPress handmatig?
WordPress of ander CMS installeren bij Internedservices.
Na het voltooien van de WordPress Wizard kunt u de website in gebruik nemen. Heeft u verdere vragen met betrekking tot het gebruik van WordPress dan kunt u informatie terugvinden op de website van WordPress zelf. Vragen kunt u onder andere stellen via het Nederlandstalige WordPress forum op http//nl.forums.wordpress.org/.

Contacteer ons