Meer resultaten voor werkgeversservicepunt

werkgeversservicepunt
WerkgeversServicepunt West-Brabant.
Zo kun jij je richten op de continuïteit van je bedrijf en blijven zoveel mogelijk mensen aan het werk. Klik hier voor meer informatie. Wat doet het WerkgeversServicepunt in tijden van corona? Van grote tot kleine ondernemingen: de gevolgen van de coronacrisis zijn enorm.
WerkgeversServicepunt Haaglanden.
Heeft u een vraag of wilt u een vacature melden? Regelingen en subsidies. Ondersteuning voor betrokken werkgevers. 27 juni 2019 Welkom in de regio, HalloWerk! 26 juni 2019 Perspectief op Werk ondertekend. 24 juni 2019 Lokaal Sociaal Akkoord Rijswijk levert 365 banen op.
Wat doet het WerkgeversServicepunt voor ondernemers? Hulp bij werving MKB Servicedesk.
Bij een WerkgeversServicepunt kun je terecht met vragen over ontslag, subsidies en het aannemen van 55-plussers, wajongers of werknemers die uit een uitkering komen. Wil jij meer weten over het aannemen van 55-plussers of wajongers? Download het whitepaper Regelingen en kortingen voor je personeel, het kán.
Ondernemers Stroomopwaarts.
en roept werkgevers op dat ook te doen. Meer dan 16.000 werknemers in onze regio hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Een betere taalvaardigheid leidt tot minder fouten tijdens het werk, minder stress en een lager ziekteverzuim onder werknemers.
Werk.nl.
Heeft u taken met een einddatum van 14, 15 of 16 december? Dan krijgt u van ons 4 dagen extra de tijd om deze door te geven. Op uwv.nl kunt u.: Informatie vinden over uw uitkering. Bent u werkgever? Op uwv.nl kunt u voor uw werknemer.:
Werkgeversservicepunt.
Bij het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Nederland leert door. 6 augustus 2020. Invloed van corona op de economie in Gooi en Vechtstreek in cijfers. 6 augustus 2020. Rapportage UWV regionale trend banenafspraak 1e kwartaal 2020.
Werkgeversservicepunt Werkgeversservicepunt Den Haag.
skiplinks_goto jump_to_content_text, main_menu_text skiplinks_of service_menu_text. Werkgeversservicepunt Den Haag. Wat doen we. Wat doen we. Matchingevent een groot succes! Informatie en banenmarkt 50 Werkt! Wie is de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag? Start Social Return op aanleg Rotterdamsebaan. Van bijstand naar werk.
Werkgeversservicepunt WSP WIZ Gemeente Goes.
U kunt hier als werkgever uw steentje aan bijdragen. Het Werkgeversservicepunt Oosterschelderegio staat dagelijks klaar om de werkzoekenden van de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele, Noord Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen te verbinden met de werkgevers in deze regio. Het team bestaat uit Jobhunters / Accountmanagers, een Arbeidsdeskundige, Analist Inclusieve Arbeidsmarkt en een SROI specialist.
Werkgeversservicepunt Ondernemers Wassenaar Gemeente Wassenaar.
Het Werkgeversservicepunt is in eerste instantie actief in het werkgebied Voorschoten, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. Als Werkgeversservicepunt werken we in de regios Zuid Holland Centraal en Haaglanden veel samen met de andere gemeenten, het UWV, het onderwijs en private partijen om u als klant beter van dienst te kunnen zijn.
Home UWV WSP Nijmegen.
De adviseur van WerkgeversServicepunt kan verwachtingen van werkgevers managen en bijsturen waar het mis dreigt te gaan. WerkgeversServicepunt Nijmegen biedt brede dienstverlening en heeft kennis van onze branche en ons bedrijf. We hebben een vast contactpersoon die onze wensen vertaalt naar de gewenste resultaten.
WerkgeversServicepunt AVregio.
De Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb TVL is vanaf nu aan te vragen bij de Rijksdienst voor Ondermemers RVO. De financiële regeling is voor ondernemers die direct zijn geraakt door de. 07 juli 2020. Sity Academy: verkorte route naar technisch beroep.
Werkgeversservicepunt Ik ben werkgever Laborijn.
Werkgeversservicepunt Achterhoek WSP is een samenwerking tussen Laborijn, het UWV en de gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Voor werkgevers in de regio Achterhoek is WSP hét aanspreekpunt als het gaat om aannemen van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contacteer ons