Meer resultaten voor werkgeversservicepunt

werkgeversservicepunt
Werkgevers Servicepunt Zuid-Holland Centraal.
Kijk HIER voor hun contactgegevens. Meer informatie over het Noodfonds Overbrugging Werkgelegenheid kunt u HIER vinden. Op zoek naar de juiste match. De dienstverlening van WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal in één minuut uitgelegd: bekijk bovenstaande video! Inclusief ondernemen: het nieuwe normaal!
Werkgevers Servicepunt Midden Gelderland Werkgeversservicepunt WSP.
Het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Doesburg, Duiven, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Zevenaar en UWV. Het Werkgeversservicepunt werkt daarnaast samen met werkgeversorganisaties, sociale partners, scholen en kennisinstellingen om de dienstverlening richting werkgevers gecoördineerd vorm te geven.
Werkgevers Servicepunt wnk personeelsdiensten.
Het werkgeversservicepunt NHN WSP NHN is een samenwerking tussen verschillende overheid organisaties van gemeenten, UWV, SW en andere partijen. Bij het werkgeversservicepunt kunt u als werkgever terecht voor arbeidsmarktvragen. U krijgt onder andere informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen met een arbeidsbeperking.
Werkgeversservicepunt Delft Gemeente Delft. Ga naar de homepagina Gemeente Delft Delft.
Dan heeft het Werkgeversservicepunt Delft WSP de mensen. Werkzoekenden die meteen aan de slag kunnen of mensen met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Meer informatie leest u op de website van het Werkgeversservicepunt. Het Werkgeversservicepunt Delft is onderdeel van Werkse, het Werkbedrijf van de regio Delft.
Werkgeversservicepunt De Bevelanden Ondernemersplein Ondernemen Home Borsele.
Ga direct naar het tekstgedeelte. Zoeken Zoeken Zoek. Home Ondernemen Ondernemersplein Werkgeversservicepunt De Bevelanden. Werkgeversservicepunt De Bevelanden. De gemeenten Borsele, Goes, Kapelle en Noord-Beveland vormen samen met het CWI en het UWV het Werkgeversservicepunt de Bevelanden, kortweg WSP de Bevelanden.
Werkgeversservicepunt Werkgeversservicepunt Den Haag.
skiplinks_goto jump_to_content_text, main_menu_text skiplinks_of service_menu_text. Werkgeversservicepunt Den Haag. Wat doen we. Wat doen we. Matchingevent een groot succes! Informatie en banenmarkt 50 Werkt! Wie is de meest inspirerende sociaal ondernemer van Den Haag? Start Social Return op aanleg Rotterdamsebaan. Van bijstand naar werk.
WerkgeversServicepunt Achterhoek Doetinchem.
Het werkgeversservicepunt Achterhoek-West is een samenwerking tussen de gemeenten Doetinchem, Bronckhorst, Doesburg en Montferland, het UWV WERKbedrijf en Wedeo. Dit servicepunt is er speciaal voor u als werkgever. Waarvoor kunt bij ons terrecht? informatie en advies voor het vervullen van vacatures en beschikbare kandidaten.
Netwerkplatform Kampen WerkgeversServicePunt Gemeente Kampen.
Netwerkplatform Kampen WerkgeversServicePunt. Praktische hulp voor werkgevers. Wat is en wat doet het Netwerkplatform Kampen/WerkgeversServicePunt? Bij het Netwerkplatform Kampen/WerkgeversServicePunt kunt u als werkgever bij een vaste contactpersoon terecht met al uw vragen over de arbeidsmarkt. Geen ingewikkelde procedures, maar praktische hulp waar u wat aan heeft.
IJmond Werkgeversservicepunt Werkt! IJmond De IJmond handen Werkt! ineen.
Home Werkgeversservicepunt IJmond. Het WerkgeversServicePunt WSP ondersteunt werkgevers invulling te geven aan de Participatiewet. Om werkgevers te ondersteunen bij de Particpatiewet heeft IJmond Werkt! in samenwerking met UWV het WerkgeversServicePunt Zuid-Kennemerland IJmond WSP opgericht. Het WSP heeft 2 locaties, 1 in Haarlem en 1 in Beverwijk.
WSP-NHN Wat kan WSP doen voor jou.
Donderdag 15 april organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord WSP-NHN voor de tweede keer een online. Van der Plas: Je zou er wel twintig van in je bedrijf willen hebben. 12 februari 2021. Van taugé en kikkererwten tot bonen en rode bietenspruiten: deze en allerlei andere kiemen worden.
Werkgeversservicepunt.
Het Werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek WSP werkt namens alle gemeenten en het UWV in de regio en is er speciaal om u daarbij te helpen. De adviseurs van het WSP verkennen samen met u de mogelijkheden, helpen de juiste kandidaten te vinden en adviseren u over voorzieningen en subsidies.
Werkgeversservicepunt WSP WIZ Gemeente Goes.
U kunt hier als werkgever uw steentje aan bijdragen. Het Werkgeversservicepunt Oosterschelderegio staat dagelijks klaar om de werkzoekenden van de gemeenten Goes, Kapelle, Reimerswaal, Borsele, Noord Beveland, Schouwen Duiveland en Tholen te verbinden met de werkgevers in deze regio. Het team bestaat uit Jobhunters / Accountmanagers, een Arbeidsdeskundige, Analist Inclusieve Arbeidsmarkt en een SROI specialist.

Contacteer ons