Meer resultaten voor Betekenis

Betekenis
poortwachter de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
poortwachter betekenis definitie. Het begrip poortwachter heeft 5 verschillende betekenissen.: 1 wet waarmee in Nederland het ziekteverzuim en de instroom naar de WAO/WIA wordt geregeld. 2 iemand die de wacht houdt bij de ingang van iemands eigendom en toeziet op wie er binnenkomt en buitengaat; wachter bij de ingang.
retentierecht betekenis Juridisch woordenboek.
Er zijn drie criteria waaraan voldaan moet worden: 1 er moet sprake zijn van een opeisbare vordering, 2 er moet voldoende samenhang zijn tussen de zaak waarop het retentierecht wordt uitgeoefend en de betreffende vordering, en 3 de retentor moet feitelijke macht over de zaak uitoefenen.
getogen betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Het voltooid deelwoord getogen komt volgens het Woordenboek der Nederlandsche Taal WNT, deel 4, 1889 van het Middelnederlandse werkwoord tien trekken, dat later tijgen geworden is. In de uitdrukking geboren en getogen heeft het werkwoord tijgen de specifieke betekenis grootbrengen.
De betekenis in je leven wacht erop ontdekt te worden TROUW.
Maar tegelijk wacht de betekenis in je leven erop ontdekt te worden. Zelf denk je misschien dat je leven weinig voorstelt, maar als je de bronnen van betekenis leert herkennen je ziet bijvoorbeeld wat je betekent voor je gezin dan ga je ze waarschijnlijk bewuster uitdiepen.
Een habbekrats! Herkomst en betekenis.
Herkomst en betekenis. A ls je iets voor een habbekrats krijgt, krijg je iets spotgoedkoop. Een habbekrats is een kleinigheidje, iets wat financieel niet zoveel voorstelt. Je krijgt iets voor weinig geld. Het woord komt uit het Jiddisch en is via die Joodse taalvariant in het Nederlands terechtgekomen.
Wat is de betekenis van Process Mining nu eigenlijk? Process Mining Training.
Je wilt weten waar in het proces verspillingen zitten zoals bottlenecks, onnodige handelingen of verkeerde volgordelijkheid in stappen om deze vervolgens op te lossen. Hopelijk is na het lezen van deze blog duidelijk wat nou precies de betekenis van Process Mining is en hoe het ook uw bedrijf zou kunnen helpen.
ontwillen Taalbank.
Ontwillen heeft in het Telegraaf artikel dus een vrij banale, voorspelbare passieve betekenis. Dat is eigenlijk jammer, want zou ontwillen een actieve, filosofische betekenis hebben, dan zou het woord zich waarschijnlijk beter lenen voor een ongetwijfeld ingewikkelder definitie. define, definitie, ontwillen 3 Antwoorden.
Transitievergoeding betekenis Kantonrechtersformule.
Home Transitievergoeding betekenis. De transitievergoeding bestaat naast de kantonrechtersformule. De transitievergoeding is een ontslagvergoeding waar een werknemer wettelijk recht op heeft bij ontslag via UWV, kantonrechter of een aflopend dienstverband na minimaal 2 jaar in dienst. De transitievergoeding is ingegaan op 1 juli 2015.
Wat is clickbait? De betekenis zal je verbazen! Waardevolle Webteksten.
De betekenis zal je verbazen! Arjan Jonker 7 oktober 2016 Meer bezoekers op je website krijgen, Verleiding 14 Comments. Of je nu weet wat clickbait is of niet, ook jij bent erin getrapt. Net als ik en iedereen die je kent.
Betekenis van het is weer komkommertijd IsGeschiedenis.
Betekenis van het is weer komkommertijd. Nu het weer zomer is hoor je het mensen vaak zeggen: Het is weer komkommertijd. Iedereen kent dit woord om uit te drukken dat er maar weinig opzienbarende dingen gebeuren in de zomerperiode, maar waarom wordt deze tijd eigenlijk zo genoemd en waar komt de term komkommertijd vandaan?
Tweejaarlijks betekenis.
Betekent tweejaarlijks twee keer per jaar of elke twee jaar? Tweejaarlijks betekent elke twee jaar, om de twee jaar plaatshebbend, terugkomend. Tweejaarlijks is qua vorm en betekenis vergelijkbaar met bijvoorbeeld tweewekelijks om de twee weken plaatsvindend of verschijnend' en driemaandelijks om de drie maanden plaatsvindend of verschijnend.
Wat is Refurbished? de volledige betekenis van de term refurbished. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. an
Tegenwoordig kun je een iPhone niet alleen nieuw of tweedehands, maar ook refurbished aanschaffen. Maar wat is refurbished, wat betekent het, waarom is een refurbished iPhone interessant en waar moet je rekening mee houden, lees het op deze pagina. Wat is refurbished?

Contacteer ons