Resultaten voor Dosen

Dosen
Model van Doen Afstand vs. nabijheid in de hulpverlening.
Gedurende de eerste twee fasen is er sprake van een eerder strikte nabijheid. In de loop van de derde fase evolueert dit naar een nabijheid op afstand, waarbij de begeleiding niet steeds aanwezig moet zijn in dezelfde ruimte, maar enkel wanneer de cliƫnt hier behoefte aan heeft.
Emotionele ontwikkeling en opvoeding.
Vanuit de ervaringen die ze opdeden in de lagere school proberen ze een weg te zoeken op basis van positieve en negatieve ervaringen. De ouder heeft hier de moeilijke rol om de draad tegelijk los te laten en vast te houden.
Biografie van Anton Doen Hollandse Meesters.
Naast zijn wetenschappelijke werk, zijn publicaties en zijn essentiele cursussen kom je de diagnosen en bijbehorende adviezen en de naam Anton Dosen tegen in talrijke clientendossiers. Blijkbaar is de liefde voor mensen in de praktijk een nog steeds voortdurende drijfveer.
Boeken De Slegte.
Zet op verlanglijst. 3499, Vanaf 1250., Zet op verlanglijst. EPUB met digitaal watermerk. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. Volg ons op.: e-Books downloaden en installeren.
bol.com SEO-R2 9789044133677 Anton Dosen Boeken.
Auteur: Anton Dosen Filip Morisse. Emotionele ontwikkeling is een sleutelbegrip in de beeldvorming, assessment en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking. Anton Doen ontwikkelde in 1990 een eerste experimenteel Schema voor schatting van het niveau van de Emotionele Ontwikkeling SEO.
SEO-R2 Hogeschool Gent.
Aan de hand van een semi-gestructureerd interview heeft de beoordelaar een gesprek met personen die een heel goed zicht hebben op de persoon met een verstandelijke beperking. Het interview is onderverdeeld in dertien domeinen die elk een specifiek deel van de emotionele ontwikkeling beschrijven en bevragen.
Boeken De Slegte.
Theo Colenbrander 1841-1930. Zet op verlanglijst. 2495, Vanaf 750., Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van nieuwe partijen, vers van onze inkoop. Volg ons op.: e-Books downloaden en installeren. Luisterboeken downloaden en installeren.
SEO-R kleurenprofiel Schaal voor Emotionele Ontwikkeling.
De SEO-R voorziet in een duidelijke begrippenlijst, heeft een aantal domeinen aangepast meer gerichtheid op het emotionele aspect gegeven en heeft het aantal domeinen uitgebreid met 3 nieuwe. Toegevoegd zijn onder andere: Omgaan met vrije tijd, Morele ontwikkeling en Emotie-regulatie.

Contacteer ons