Op zoek naar expertise?

expertise
Expertise 10 definities Encyclo.
strafrecht: de rechter-commissaris kan, hetzij ambtshalve, hetzij op de vordering van de officier van justitie of het verzoek. Gevonden op https//www.juridischwoordenboek.nl/zoek/expertise.: de expertise zelfst.naamw. Uitspraak: ksprtiz: Verbuigingen: expertisen, expertises meerv. 1 kennis en kundigheid op een bepaald gebied Voorbeeld: specifieke expertise inkopen'Synoniemen: deskundigheid, vakbekwaa.
expertise Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: expertise DE expertise EN expertise ES. Definities in het Frans: Expertise 9x. Definities in het Nederlands: Expertise 10x.
Juridische Expertise Operationele Expertise en Ondersteuning FOD Financiën.
Controle Financiële Instrumenten en Instellingen CFII. Koninklijke Munt van België. Diensten van de Voorzitter. Juridische Expertise Operationele Expertise en Ondersteuning. Advies geven over financiële regelgeving aan de verschillende operationele diensten van de Algemene Administratie Thesaurie, aan de directie, alsook aan het kabinet van de Minister van Financiën.
Onderzoek en expertise Karel de Grote Hogeschool.
Onderzoek en expertise. Onderzoek en expertise. Onderzoek en expertise. Krachtgericht Sociaal Werk. Pedagogische Ondersteuning in Kinderopvang en School. Psychisch Welzijn in Patiëntenzorg. We voeren maatschappelijk relevant wetenschappelijk onderzoek en publiceren de resultaten via publicaties, studiedagen, opleidingen en vormingen. Bekijk alle onderzoeksprojecten.
Expertise Expert in people management en organisatieontwikkeling Quintessence.
Bijna dertig jaar geleden maakten we een sterke marktintroductie als pionier in assessment centers. Dat gaf ons de kans om vanaf het begin te werken met vooraanstaande bedrijven in België. Daarna zijn we uitgegroeid tot dé referentie in competentie en talentmanagement.
Expertise/ Evaluatie / Advies Comptoir Foncier.
Met het oog op een verkoop, schenking, verdeling van uw vermogen of erfenis kunnen wij uw eigendom aan een expertise onderwerpen. Onze opdracht is onder andere een schatting, een bezoek ter plaatse, de uitvoering van een plan, de herziening van documenten, het opstellen en indienen van een volledig en gedetailleerd rapport.
Onze kernwaarden: Expertise, Doorzetting en Betrokkenheid. arrow down.2.3.1. arrow down.2.3.1. arrow down.2.3.1.
In elk onderdeel van haar dienstverlening streeft Pauwels Advocaten haar drie kernwaarden expertise, doorzetting en betrokkenheid na. Voor ons is een goed advocaat expert in zijn vakdomein, geeft hij niet op ondanks de vele hindernissen onderweg, en is hij oprecht betrokken.
Expertise Febelfin Academy.
U kan op Febelfin Academy rekenen voor deskundige financiële opleidingen en competentieontwikkeling. De aandacht gaat altijd uit naar uw behoeftes, waardoor u een nog betere service geniet. Wij putten onze expertise rechtstreeks uit de nauwe samenwerking met analisten, consultants, academici, experts uit de financiële sector.,
GUVEX vastgoed expertise Immo.
Welkom bij GUVEX vastgoed expertise. Bij een bemiddeling of een expertise in verkoop/verhuur komt er heel wat kijken. Daarom luisteren wij graag naar uw wensen en bieden wij maatwerk met een persoonlijke aanpak op basis van vertrouwen en eerlijkheid aan.
Buro Claerhout Expertise.
Business to Business expertise. Met specifieke service richten we onze beroepskennis ook naar voornamelijk zakelijke klanten advocatuur, magistratuur, notariaat, investeerders, auditkantoren, accountants, Een gedetailleerde en punctuele behandeling van uw dossier met de nodige discretie, resulterend in een uitvoerig en gedocumenteerd deskundig verslag is de aanpak die ons kantoor reeds tot vaste partner maakt van significante businessklanten.
Claims Expertise.
Schatting van vastgoed. Expertise en inspectie. Conditierapportage en waardebepaling. Rechtsbijstand en verhaal. Onderzoek plaats ongeval. Werving en selectie. Nascholing professionele chauffeurs. Inspectie en expertise voor gebouwen en bouwsector. De Europese nummer één in voertuigexpertise. De organisatie voor schaderegeling van DEKRA.
Conventie RDR en expertise.
Om deze expertise uit te voeren wordt beroep gedaan op erkende experten. Meer informatie rond de erkenning van dergelijke experten vindt men in het Aanvullend reglement op de expertise en RDR overeenkomsten inzake de keuze, door de maatschappijen, van de experts belast met opdrachten tot uitvoering van de genoemde overeenkomsten.

Contacteer ons