Meer resultaten voor Cursus

Cursus
Cursus of workshop Gemeente Boechout.
Omgeving, openbare werken. Cursus of workshop. Cursus of workshop. Cursus of workshop. 7 resultaten gevonden. zaterdag 18 augustus 2018 Creativiteit. Wil je graag kennismaken met de basis van het handletteren? Ik geef je graag tips en tricks over het gebruik van lettertypes, lay-out en materiaal.
Cursus Indoor Lengteklimmen Bleau.
VOLZET evaluatie KVB 1 donderdag 23 mei om 19u30 enkel voor mensen die al de cursus indoor" lengteklimmen" hebben gevolgd of de nodige ervaring hebben VOLZET. VOLZET Cursus indoor lengteklimmen maandagen 27 mei, 3 en 17 juni van 20u00 tot 22u00 VOLZET.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Als je er klaar voor bent, leg je examen af op één van onze examenlocaties en als je slaagt, ontvang je het diploma! Je ontvangt speciaal ontwikkeld lesmateriaal in een praktische map. Jouw persoonlijke docent stelde de cursus op maat samen. De cursus is volledig.
EF intensieve cursus EF Taalreizen 18 jaar EF.
Dat is waarom studenten zich inschrijven voor minimaal 3 tot 6 weken. Houd in gedachten dat studenten van de intensieve cursus 25 tot 50% sneller vooruit gaan. Een 6-weekse cursus zorgt er voor dat de meeste studenten een heel niveau omhoog gaan.
Epilepsie cursus Epilepsie Liga.
Deze cursus heeft als doelstelling om via een reeks teksten en lezingen een actueel overzicht te geven over de epileptologische kennis en kunde, zowel wat volwassenen als kinderen betreft. Deze cursus is gericht naar neurologen, kinderneurologen, pediaters., U kan de volledige cursus volgen of opteren om 1 dagonderdeel te volgen.
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Heusden-Zolder, CVO De Verdieping Serres. Cursus of workshop. Van 26 januari 2019 tot 15 juni 2019. Kleuteracademie: Frans via zang en spel franse taal voor kinderen van het 1ste, 2de en 3de kleuterklas. Overijse, Basisschool Kasteeltje Overijse. Cursus of workshop.
Cursus Wikipedia.
Onder een cursus wordt meestal een kortdurende lesperiode verstaan die over het algemeen een leeronderwerp behandelt. Een cursus wordt soms met een certificaat afgesloten. Is een cursus van lange duur, dan spreekt men wel van leergang. Degene die een cursus volgt, wordt een cursist genoemd.
Activiteiten van Natuurpunt CVN Natuurpunt.
Blijf op de hoogte. Alle cursussen, workshops, trainingen, lezingen, gegidste wandelingen, van Natuurpunt CVN staan in de agenda.: ga naar de agenda. Wil je een activiteit met Natuurpunt CVN organiseren? In de portfolio vind je alle mogelijke activiteiten die je kunt boeken.:
Cursus of workshop Nazareth.
Cursus of workshop. Van 16 mei 2018 tot 6 juni 2019. Eke, CC De Brouwerij. Cursus of workshop. Van 24 mei 2018 tot 14 juni 2019. Eke, CC De Brouwerij. Groeijaar / Eerste jaar opleiding Emotioneel Lichaamswerk. Cursus of workshop.
Cursus kies voor jezelf Hilde Marien Hilde Marien.
De cursus staat open voor iedereen 18j die zichzelf beter wil leren kennen en in groep aan de slag wil. Deze cursus is ideaal voor wie op korte termijn meer zelfkennis wil én de eigen toekomst in handen wil nemen.
Inloggen Resuscitation.
Cursus Den Blank.
Je wordt gecoacht en kan je ervaringen delen in een Whatsappgroep. Tijdens de slotsessie gaan we dieper in op onze eetgewoonten en hoe deze te veranderen. Na afloop heb je alle handvatten om grip te krijgen op een suikerarm leven.

Contacteer ons