Zoeken naar Cursus

Cursus
Basiscursussen PRH.
Zoek op startdatum. Zoek op type cursus. cursus van korte duur 30 cursus van korte duur-filter toepassen. cursus van langere duur 2 volledige dagen 43 cursus van langere duur 2 volledige dagen-filter toepassen. cursus voor jongeren 3 cursus voor jongeren-filter toepassen.
Cursus De leukste en voordeligste cursussen vind je bij NT!
Wil je iets leuks doen in je vrije tijd? Of wil je van je hobby je beroep maken? Wil je flexibel studeren waar en wanneer het je uitkomt? Dan zijn de hobby en vrije tijd cursussen van het NTI echt iets voor jou.
Theorie cursus Autorijschool Goossens.
als je een cursus wil volgen kan je je op voorhand online inschrijven of door te bellen naar één van onze vestigingen. geef ons een seintje wanneer je interesse hebt voor een theoriecursus, wanneer er voldoende kandidaten zijn organiseren we graag een extra cursus.
NMEDO-cursus 2018 Departement Omgeving. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
pdf bestand Programma_NMEDO-cursus_2018.pdf 78 kB. De cursus vindt plaats van woensdag 28 februari 9u30 tot en met vrijdag 2 maart 2018 15u in het Vlaams Kennis en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix in Geraardsbergen Hoogvorst 2, 9506 Grimminge.
E-cursus: Lief zijn voor jezelf voluit leven Instituut voor Aandacht Mindfulness.
En wil je nu eindelijk kiezen om voluit te leven? Als je op verschillende van deze vragen JA antwoordde, dan is deze cursus zeker voor jou! En je bent beslist niet alleen. Wij westerlingen zijn vaak heel kritisch voor onszelf en plaatsen vaker de ander voor onszelf.
Maatschappelijke Oriëntatie Agentschap Integratie en Inburgering. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De cursus duurt standaard 60 uur. De lessen worden gegeven in jouw moedertaal of in een contacttaal die je goed kent. De lessen worden niet alleen overdag, maar ook s avonds en in het weekend aangeboden. De cursus MO is erkend als beroepsopleiding.
Cursus animator Speelplein.Net.
We brengen je hiervan op de hoogte via e-mail. 2 weken voor de start van de cursus ontvang je op hetzelfde e-mailadres de nodige praktische informatie over de cursus juiste adres, wat je moet meebrengen. Wat als de cursus volzet is?
Cursussen Archives Koning Kevin.
Dan kan je op het evaluatiemoment jouw attest behalen. Evaluatiemoment Animator September. 1 september om 1300: 1700.: Heb je de cursus en 50 uur stage achter de rug? Dan kan je op het evaluatiemoment jouw attest behalen. Basiscursus Animator Herfstvakantie.
Alle cursussen WISPER.
Artistieke cursussen voor 18. Zoek een cursus. Zoek een cursus. Hieronder zie je alle artistieke cursussen waarvoor je op dit moment kan inschrijven. Hier zie je de cursussen die reeds gestart zijn. Momenteel niets naar je goesting? 5 keer per jaar lanceren we een nieuw cursusaanbod.
Cursus manipulaties The International Academy of Osteopathy IAO.
Houders van een medisch of paramedisch diploma artsen, kinesitherapeuten, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, podologen. De cursus bestaat uit 7 modules die in één jaar gevolgd kunnen worden. In iedere module wordt een volledige lichaamsregio behandeld. Antwerpen BE Gent BE Zeist NL. Aan het eind van deze cursus ontvang je een getuigschrift.
Cursussen Cultuur Knokke-Heist.
Rond de stip in het centrum, die staat voor wie jij bent, vorm je een cirkel die de cyclus van het leven, het oneindige en de eenheid symboliseert. Mandala tekenen is een manier om dichter bij jezelf te komen, innerlijke rust te. Cursus of workshop.
Cursus Waarnemen Kattevennen Toegangspoort.
Home / Cursus Waarnemen. Wil je graag leren hoe je de sterrenhemel kan waarnemen? Volg dan onze cursus waarnemen! Deel I zaterdag 10 maart 2018. Zonder enig instrument kan je al aan de slag om de nachtelijke hemel waar te nemen.

Contacteer ons