Meer resultaten voor Scan

Scan
CT-scan of computertomografie ZNA.
Tijdens of na het inspuiten van een contrastmiddel kunnen de volgende effecten voorkomen: warmtegevoel, vreemde smaak in de mond of keel, soms tijdelijke misselijkheid en een vals aandranggevoel van urineren Dit verdwijnt vanzelf na enkele minuten. Zelden zijn er allergische reacties.
Ontdek Scan en Herken voor Exact Online Makkelijk documenten scannen Exact Online.
Selecteer daar Abonnement wijzigen en activeer de Scan service. Je betaalt daarna voor het gebruik per scan, of neem een voordelige scanbundel. Nog geen klant? Om Scan Herken te kunnen gebruiken heb je een Exact Online voor Accountancy abonnement nodig.
Hoe werkt een ct-scan?
Na het maken van de scan, mag je gelijk weer naar huis. De uitslag volgt meestal na vier werkdagen. Omdat de scanner met röntgenstralen werkt, kunnen er risico's' aan het onderzoek verbonden zijn. Het is beter om geen scan te laten maken als je zwanger bent.
Pagina's' default.
Op basis van de ervaringen die we opdeden in dit onderzoek en in het I-scanproject zijn, onder de naam I-scan, een aantal ondersteuningsvormen ontwikkeld, die lokale besturen helpen bij het opbouwen of versterken van een samenwerking op het vlak van ICT.
Bereid uw onderneming voor: doe de Brexit Impact Scan FOD Economie.
Belangrijke kanttekening bij de Brexit Impact Scan. Zolang nog onduidelijk is wanneer er iets verandert en hoe dat er precies uitziet, kunt u aan deze scan geen rechten ontlenen. Met andere woorden, deze scan geeft u het beste advies voor uw bedrijf, gebaseerd op de situatie zoals die is, maar geeft u geen uitsluitsel zolang de onderhandelingen nog lopen.
CREG Scan: zit uw energiecontract nog goed? CREG: Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas.
Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas. Prijzen en tarieven. CREG Scan: zit uw energiecontract nog goed? Over de CREG. Adviesraad Elektriciteit en Gas. Hebt u een vraag? Wij helpen u graag verder. Klacht over een energieleverancier?
Isotopen onderzoek van het hart MIBI scan Hartcentrum Gent.
Er wordt voorafgaand aan de inspanning een infuus geplaatst om bij piek-inspanning het isotoop in te spuiten. Voor de scan door de afdeling nucleaire geneeskunde, dient u een vettige maaltijd bv boterham met kaas, melk te eten. Deze kan u van thuis meebrengen.
Cyber-Scan om je school een anti-cyberpestbeleid te geven Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
De speluitleg: De handleiding met alle nodige informatie om het spel te kunnen begeleiden A4-formaat, 13 pagina's, dubbelzijdig afdrukken. Het speloverzicht: De drie fases in een notendop, op te hangen tijdens het spel voor het overzicht te bewaren A4-formaat, 1 pagina.
De GroeneVentscan OVAM.
Bij het doorlopen van de scan stelt u zich met een simpele muisklik kandidaat voor de GroeneVent Award. Een Groene Eer in milieubewuste tijden en een mooie geldprijs tot 6000 euro. Lees het reglement en doe mee. Scan uw evenement.
WELKOM OP DE DEELSITE VAN DE DIENST RADIOLOGIE.
Op zon scan zijn dwarsdoorsnedes van het te onderzoeken orgaan, bot of weefsel te zien. Tijdens het onderzoek ligt u op een tafel die door een cirkelvormige opening in het toestel geschoven wordt. Het toestel is niet afgesloten. Het heeft een voldoende ruime diameter.
Quick Scan Fietsbeleid.
U bevindt zich hier. Quick Scan Fietsbeleid. Quick Scan Fietsbeleid. Quick Scan Fietsbeleid. Fietsberaad Vlaanderen heeft tezamen met het VSV, Traject, Mint en Timenco een QUICK SCAN of zelf-analyse vragenlijst opgemaakt om gemeenten op een laagdrempelige manier zicht te geven op hun fietsbleid.
Scan 4 Diversity.
Scan 4 Diversity. Scan 4 Diversity: een platform voor zelfpromotie. Scan 4 Diversity S4D is een platform voor de promotie van activiteiten die georganiseerd worden door de verenigingen die deel uitmaken van de verschillende federaties van minderhedenorganisaties. S4D heeft twee gezichten.:

Contacteer ons