Resultaten voor plugin

plugin
WordPress Plugins WordPress.org.
Ontdek zelf hoe je je eigen plugin op WordPress.org kunt plaatsen. Creëer een plugin. Het maken van een plugin is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Lees het Plugin Developer Handbook om alles te leren over het ontwikkelen van plugins voor WordPress.
Plugins VoIP Plugin Chrome Firefox Voys.
Je kunt ze hier gratis downloaden. Download de Chrome plugin. Met de Chrome plugin kun je razendsnel klik-en-bellen en je bereikbaarheid wijzigen. Download voor Chrome. Download de Firefox plugin. We hebben diezelfde Plugin met dezelfde functies ook voor Firefox gemaakt.
Translating custom block plugin configuration Calibrate.
For this blog post we want to create a custom block plugin with additional configuration settings. For this post, our main focus will be on making the custom plugin configuration translatable. There is loads of information on creating custom block plugins, so we will not go in to deep on that.
Plugin / Klik Bel Voys.
Wachtrij-inzicht: Gebruik je binnen je organisatie wachtrijen dan geeft de plugin inzicht in het aantal wachtende in de verschillende wachtrijen. Volg onderstaande stappen om de plugin te installeren.: Via deze link installeer je de Chrome plugin. Klik vervolgens op de blauwe knop gratis.
Wat is plugin? SiteOptimo.
Wat is een plugin? Een plugin of plug-in is een aanvulling op een computerprogramma. Plugins worden gemaakt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven. Webbrowsers gebruiken bijvoorbeeld plugins om speciale informatie zoals videobeelden op een website te kunnen laten zien. Meer weten over plugin?
Kant-en-klare plugins Company.info.
Microsoft Dynamics CRM. Breed aanbod van plugins om de kwaliteit van relatiegegevens in Microsoft Dynamics CRM op topniveau te brengen én te houden. Eén plugin voor juiste adres en bedrijfsgegevens, B2B-leads, updates en deeplink Company.info. Verzekerd van complete en correcte bedrijfsgegevens in Sugar CRM.
De LinkedIn-plugin gebruiken in Teamleader: Teamleader.
In dit artikel leer je.: De plugin installeren. De plugin installeren. Ga in Teamleader naar je profielfoto in de rechter bovenhoek en klik op Integraties. Klik op Ontdek bovenaan in het scherm. Zoek LinkedIn via het zoekveld. Kies LinkedIn en klik op Toevoegen.
Mollie Pakket en plugin bibliotheek.
Mollie plugin voor betalingen met de populaire MINDBODY wellness software. Gemaakt door Story of AMS. Voeg een webwinkel toe aan je bestaande website. Mollie payment gateway voor Spree Commerce. View on Github. Mollie Plugin for Sylius. Mollie Payments for Reaction Commerce. Mollie plugin for OXID 6.
Wat is een WordPress plugin en hoe krijg ik deze op mijn website?
Een backup plugin waarmee je gemakkelijk backups kunt maken van je website en database, zoals BackUp Buddy. Een anti spam plugin die je helpt om spam buiten de deur te houden, zoals Akismet. Een caching plugin, zoals W3 Super Cache.
Een plugin bouwen voor Joomla! Joomla! Documentation.
De return-waarde bestaat uit een array met return-waardes vanuit de verschillende plugins het kan dus ook multilevel arrays bevatten. Denk eraan, als u een plugin maakt voor een nieuw, niet-core event, om uw plugin te activeren na het te installeren.
Wat is een plugin? Alle info voor je webshop.
Hulp nodig bij het kiezen van een programma? Een plugin, ook wel een invoegtoepassing, is een uitbreiding van een CMS, waarmee extra functionaliteiten mogelijk worden. Een plugin heeft een host-applicatie nodig om te kunnen werken en kan niet op zichzelf werken.
Eenvoudig implementeren met onze plugins Buckaroo.
Aanvragen plugin voor uw boekhoudpakket. Dankzij de koppeling met d-basics heeft Buckaroo een plugin voor ruim 800 boekhoudpakketten. Maakt u bijv. gebruik van AFAS, SAP, Reeleezee, Twinfield of Exact Online? Vraag nu de plugin aan. Wij verwerken de betalingen voor.

Contacteer ons