Op zoek naar plugin?

plugin
Verzenden met bpost, DHL, DPD UPS via Sendcloud Magento 2 plugin.
We kennen de pijn van verzenden en denken graag met je mee hoe je dit nog efficiënter kunt aanpakken. Daarom hebben we er in samenwerking met Creative ICT voor gezorgd dat de Magento 2 plugin van Sendcloud eenvoudig werkt. Vanuit de Magento Marketplace kun je de plugin rechtstreeks downloaden, met alle handige functionaliteiten van Sendcloud.
MyParcel WooCommerce Handleiding.
Deze handleiding beschrijft de functionaliteiten van de MyParcel plugin en hoe je de MyParcel plugin in jouw webwinkel kunt installeren. Wij adviseren de installatie altijd eerst op een testomgeving uit te voeren en een back-up te maken van jouw webshop voor je begint.
heldere teksten in Word en Outlook.
De plugin hebben we speciaal voor organisaties ontwikkeld. Veel organisaties kiezen voor Klinkende Taal om medewerkers te helpen bij het schrijven van heldere brieven, e-mails en webteksten. Ook gebruiken veel organisaties Klinkende Taal om de kwaliteit van de communicatie te monitoren.
The Plugin Company ThePluginCompany Home.
Ontdek meer over smart charging energiebeheer. Naast het installeren en aanleveren van laadpunten, bieden wij eveneens totaaloplossingen aan via allerhande online en mobiele diensten om uw gebruikerservaring of die van uw klant of gebruiker tot een hoger niveau te tillen.
Hoe een WordPress-plugin installeren en waar je op moet letten.
Evalueer of de plugin aan je verwachtingen voldoet, door de plugin te configureren. Meestal vind je op de installatietab van de pluginppagina op https//nl.wordpress.org/plugins/: de nodige instructies. Download P3 Plugin Performance Profiler om de impact van geïnstalleerde plugins op de performantie van je website te checken.
5 handige YouTube plugins voor WordPress Webtalis.
Dit is tenslotte een hele relevante afbeelding om te gebruiken als uitgelichte afbeelding. De plugin Video Thumbnails maakt het makkelijk om video thumbnails te laten gebruiken. Zodra je een artikel publiceert zal de plugin zoeken naar de eerste video die in het artikel staat.
QGIS plug-in Geopunt plug-ins Voor experts Geopunt Vlaanderen.
Geopunt4Qgis Geopunt" voor QGIS" is de plug-in voor de QGIS open source desktop GIS, die de webservices van het Vlaamse geoportaal Geopunt ontsluit naar desktop GIS-gebruikers. De plug-in is beschikbaar vanaf Quantum GIS QGIS v2.0 Dufour. QGIS 2.0 of hoger.
20 handige WordPress plugins voor je website.
Broken Link Checker scant je webpaginas, blog posts, reacties en andere webpaginas automatisch op de achtergrond op defecte links en ontbrekende afbeeldingen. Als de plugin een defect detecteert dan krijg je meteen een melding via je WordPress dashboard of via e-mail.
Kant-en-klare plugins Company.info.
Microsoft Dynamics CRM. Breed aanbod van plugins om de kwaliteit van relatiegegevens in Microsoft Dynamics CRM op topniveau te brengen én te houden. Eén plugin voor juiste adres en bedrijfsgegevens, B2B-leads, updates en deeplink Company.info. Verzekerd van complete en correcte bedrijfsgegevens in Sugar CRM.
Hoe installeer ik de plugin? stap 1 Laposta documentatie.
Na installatie van de plugin, moet u deze instellen zie Stap 2. Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op. Laatste update op maart 10, 2018. Hoe stel ik de plugin in? Koppeling met Joomla.
Plugin / Klik Bel Voys.
Je krijgt een pop-up, klik vervolgens op toevoegen. Je krijgt een pop-up waar de plugin te vinden is in je webbrowser, klik op OK. De plugin is nu geïnstalleerd en je ziet in je Chrome/Firefox toolbar doorgaans rechtsboven in je webbrowser een grijs Voys logo.
WordPress Plugins WordPress.org Nederlands België.
Het maken van een plugin is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Lees het Plugin Developer Handbook om alles te leren over het ontwikkelen van plugins voor WordPress. Blijf op de hoogte. De ontwikkeling van plugins verandert iedere keer weer met de komst van een nieuwe versie van WordPress.

Contacteer ons