Resultaten voor plugin

plugin
Verzenden met bpost, DHL, DPD UPS via Sendcloud Magento 2 plugin.
We kennen de pijn van verzenden en denken graag met je mee hoe je dit nog efficiënter kunt aanpakken. Daarom hebben we er in samenwerking met Creative ICT voor gezorgd dat de Magento 2 plugin van Sendcloud eenvoudig werkt. Vanuit de Magento Marketplace kun je de plugin rechtstreeks downloaden, met alle handige functionaliteiten van Sendcloud.
MyParcel WooCommerce Handleiding.
Deze handleiding beschrijft de functionaliteiten van de MyParcel plugin en hoe je de MyParcel plugin in jouw webwinkel kunt installeren. Wij adviseren de installatie altijd eerst op een testomgeving uit te voeren en een back-up te maken van jouw webshop voor je begint.
heldere teksten in Word en Outlook.
De plugin hebben we speciaal voor organisaties ontwikkeld. Veel organisaties kiezen voor Klinkende Taal om medewerkers te helpen bij het schrijven van heldere brieven, e-mails en webteksten. Ook gebruiken veel organisaties Klinkende Taal om de kwaliteit van de communicatie te monitoren.
The Plugin Company ThePluginCompany Home.
Ontdek meer over smart charging energiebeheer. Naast het installeren en aanleveren van laadpunten, bieden wij eveneens totaaloplossingen aan via allerhande online en mobiele diensten om uw gebruikerservaring of die van uw klant of gebruiker tot een hoger niveau te tillen.
Hoe een WordPress-plugin installeren en waar je op moet letten.
Hier kan je zelf een gedownloade plugin van wordpress.org uploaden. 2 Plugin zoeken. Hier zoek je een plugin op WordPress.org via je website. Vond je een plugin die je wilt installeren, druk dan op Nu installeren. Van zodra de plugin is geïnstalleerd, druk je op Activeren.
5 handige YouTube plugins voor WordPress Webtalis.
Met de plugin YouTube White Label Shortcode krijg je deze controle. Deze plugin zorgt voor een extra box in de editor van WordPress waar je bepaalde dingen in kunt stellen en vervolgens een shortcode kunt laten genereren die je kunt gebruiken in je bericht.
QGIS plug-in Geopunt plug-ins Voor experts Geopunt Vlaanderen.
Geopunt4Qgis Geopunt" voor QGIS" is de plug-in voor de QGIS open source desktop GIS, die de webservices van het Vlaamse geoportaal Geopunt ontsluit naar desktop GIS-gebruikers. De plug-in is beschikbaar vanaf Quantum GIS QGIS v2.0 Dufour. QGIS 2.0 of hoger.
20 handige WordPress plugins voor je website.
WP Smush kun je hier downloaden. Deze plugin biedt al veel functionaliteiten, maar afbeeldingen extra slim verkleinen en afbeeldingen in groep verkleinen is enkel mogelijk met de WP Smush Pro plugin. Download de plugin hier! WORDPRESS PLUGINS VOOR MEER GEBRUIKSGEMAK. WPBAKERY VISUAL COMPOSER. Waarom wil je de Visual Composer van WPBakery gebruiken? Wil je je webpaginas volledig zelf inrichten, maar heb je geen kaas gegeten van code en programmeren? Gebruik de Visual Composer van WPBakery om snel en eenvoudig je eigen lay-outs samen te stellen. Hoe werkt de Visual Composer van WPBakery? Met de Visual Composer van WPBakery bouw je eenvoudig eender welke lay-out met een intuïtieve drag drop editor. Je selecteert de elementen die je nodig hebt voor je webpagina en maakt ze op. Denk bijvoorbeeld aan een afbeeldingengalerij, een tekstvak, een knop enz. Daarna kun je al die elementen eenvoudig verslepen en aanpassen. Voordelen van de Visual Composer van WPBakery.: eenvoudig te installeren. werkt met bijna alle moderne WordPress-themas. geen programmeerkennis vereist. flexibel en uitgebreid. snel en eenvoudig. responsief en mobielvriendelijk.
Kant-en-klare plugins Company.info.
Microsoft Dynamics CRM. Breed aanbod van plugins om de kwaliteit van relatiegegevens in Microsoft Dynamics CRM op topniveau te brengen én te houden. Eén plugin voor juiste adres en bedrijfsgegevens, B2B-leads, updates en deeplink Company.info. Verzekerd van complete en correcte bedrijfsgegevens in Sugar CRM.
Hoe installeer ik de plugin? stap 1 Laposta documentatie.
Na installatie van de plugin, moet u deze instellen zie Stap 2. Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op. Laatste update op maart 10, 2018. Hoe stel ik de plugin in? Koppeling met Joomla.
Plugin / Klik Bel Voys.
Je krijgt een pop-up, klik vervolgens op toevoegen. Je krijgt een pop-up waar de plugin te vinden is in je webbrowser, klik op OK. De plugin is nu geïnstalleerd en je ziet in je Chrome/Firefox toolbar doorgaans rechtsboven in je webbrowser een grijs Voys logo.
WordPress Plugins WordPress.org Nederlands België.
Ontdek zelf hoe je je eigen plugin op WordPress.org kunt plaatsen. Creëer een plugin. Het maken van een plugin is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Lees het Plugin Developer Handbook om alles te leren over het ontwikkelen van plugins voor WordPress.

Contacteer ons