Meer resultaten voor scan

scan
Adobe Scan verandert je smartphone in een scanner De Standaard.
Met hetzelfde gemak open je een scan in Adobe Sign, een programma om documenten op een veilige manier elektronisch te ondertekenen en te versturen. Hiervoor is dan weer wel een betaald abonnement vereist. De timing van Adobe Scan, gratis beschikbaar voor iOS en Android, is wel een beetje ongelukkig.
SCAN: DOEL EN SCOPE Hoofdstuk 3: foto van huidige werking en behoeften in beeld E-book: praktische handleiding voor uw GIS-beleid Geolokaal Voor experts Geopunt Vlaanderen.
Voor experts Geolokaal E-book: praktische handleiding voor uw GIS-beleid Hoofdstuk 3: foto van huidige werking en behoeften in beeld SCAN: DOEL EN SCOPE. SCAN: DOEL EN SCOPE. De screening richt zich op 2 aspecten. het in kaart brengen van de huidige geografische gegevens van alle gemeentelijke diensten beschikbaarheid en toegankelijkheid van geodata.
ikinnoveer-scan Ik innoveer.
51 tot 100. 101 tot 249. 250 of meer. ICT en Telecom. Land en tuinbouw. We gebruiken jouw adresgegevens enkel en alleen om een extra pakket fiches voor jouw innovatie-toolkit op te sturen. Doe de scan. Volg ons op facebook.
AZL CT-scan.
De CT-scanner werkt met dezelfde röntgenstralen als bij een gewone radiografie. Maar anders dan de radiografie, maakt de CT-scanner via een foto dwarsdoorsneden van je lichaam. Wanneer deze doorsneden achter elkaar worden geplaatst ontstaat een 3D-beeld van het onderzochte lichaamsdeel.
MRI-scan Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen.
U krijgt een koptelefoon aangeboden tegen het lawaai van de scanner, en een belletje in uw hand waarmee u de verpleegkundige kunt verwittigen bij eventuele problemen tijdens het onderzoek. Via een microfoon in de scanner kunt u ook met de verpleegkundige praten.
Eerste 30 gemeenten geselecteerd voor uitvoering Bouwmeester Scan Vlaams Bouwmeester.
In een volgende stap wijst de stuurgroep van de Bouwmeester Scan een geschikt onderzoeksteam aan voor het uitvoeren van de Bouwmeester Scan. De selectie van dit onderzoeksteam gebeurt op basis van een raamovereenkomst die door het Team Vlaams Bouwmeester in de markt werd geplaatst.
Scan Pay Go.
Download de app, meld je aan met Xtra en scan de barcode van je boodschappen. Je hoeft niet te wachten aan de kassa: scan gewoon de check-outcode en betaal met je smartphone. Met je digitale kasticket wandel je zo naar buiten.
Online tekstscan.
Vlug, schuif hem onder de tekstscanner! Scan uw tekst! Kopieer en plak uw tekst in het invulveld, en druk op de Scan-knop. Ontdek de diagnose van de Schrijfdokter. Glij met de muis over de hyperlinks en vervang de rode woorden.
Plugwise Scan.
Plaats de Scan eenvoudig met de zelfklevende strip of maak gebruik van de schroefbevestiging. Voeg de Scan toe aan jouw Plugwise systeem en schakel de verlichting aan of uit op basis van beweging of licht van buiten. Via Source of de Plugwise app kun je zelf de gevoeligheid van de Scan aanpassen.
PET Centrum Zuidoost-Vlaanderen OLV Ziekenhuis Aalst.
Van de röntgenstraling merkt u tijdens de scan niets. Door combinatie van beide onderzoeken in één toestel kan men fusiebeelden maken, waarbij de gevonden afwijkingen op de PET-scan onmiddellijk kunnen worden gelokaliseerd in het lichaam dankzij de anatomische informatie van de CT-scan.
Lezer-scan Pedagogiek Uitgeverij: Pelckmans Pro.
Niets is zo leuk als leren lezen en meegesleept worden door een verhaal, en het is erg frustrerend wanneer dit niet lukt. Kinderen met leesproblemen krijgen vaak leesblaadjes voorgeschoteld waarin weinig structuur zit, of worden aangespoord om vooral te blijven lezen.
CT-scan AZ Klina.
Bij een CT-scan van de volledige buik of klein bekken bijvoorbeeld moet u in de meeste gevallen 1 uur voor het onderzoek 1 liter water drinken. In sommige gevallen is het aangewezen om reeds de avond voordien een verdunde contrastvloeistof te drinken en tevens 1 uur voorafgaand aan het onderzoek.

Contacteer ons