Meer resultaten voor specialist

specialist
Tarieven specialisten CM.
Andere specialist o.a. oogarts, gynaecoloog, orthopedist. Voor sommige specialismen kan de terugbetaling hoger zijn na verwijzing door je huisarts. Raadpleging geaccrediteerd geneesheer-specialist. Je bent gewoon verzekerd. Je hebt verhoogde tegemoetk. Bedragen van toepassing vanaf 1 januari 2018. Andere specialist o.a.
Specialist Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Specialist of met Specialist in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Specialist inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Specialist en verwijzingen daarnaartoe.
De Specialist HLN.
Kinderartsen niet te spreken over permanentie in chirurgisch dagziekenhuis. Fit Gezond Vier Vlaamse verenigingen van kinderartsen en vier pediatriediensten van grote ziekenhuizen protesteren in vakblad de Specialist tegen een. Spoedartsen: Té" lang wachten op ziekenhuisbed." Patiënten blijven steeds langer op de spoeddienst.
Specialist 10 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Verzamelaar die zich gespecialiseerd heeft in een onderdeel Een specialist is een verzamelaar die zich intensief toelegt op een of enkele landen of zich slechts bezig houdt met één serie waarvan hij elke variëteit tracht te bemachtigen.
specialist Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: specialist DE specialist EN specialist ES. Definities op Encyclo.nl: Specialist 10x. Vertalingen specialist NLFR. sp e a l st.
specialist WikiWoordenboek.
Engels: specialist en. Frans: spécialiste fr m en v. Spaans: especialista es m / v. Het woord specialist staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd specialist herkend door.
Hogere terugbetaling na verwijzing CM.
In sommige gevallen mag de specialist de regeling betalende derde toepassen, bijvoorbeeld indien je de verhoogde tegemoetkoming of het statuut chronische aandoening hebt. Met de regeling betalende derde betaal je aan de arts enkel het remgeld; het honorarium wordt rechtstreeks verrekend tussen de arts en het ziekenfonds.
dan naar de specialist Huis voor gezondheid.
De huisarts verwijst je door naar een specialist als hij bijvoorbeeld bijkomend onderzoek nodig vindt of als je lijdt aan een chronische aandoening. De huisarts schrijft altijd een verwijsbrief voor de specialist. Na onderzoek bij de specialist stuurt de specialist een verslag naar de vaste huisarts.
Wie wordt de eerste Specialist van het jaar? Stem nu! Info Artsenkrant.com.
Deel op LinkedIn. Wie wordt de eerste Specialist van het jaar? Voor het eerst organiseren Artsenkrant en Le Journal du Médecin dit jaar in samenwerking met het Verbond der Belgische beroepsverenigingen van artsen-specialisten VBS de prijs Specialist van het jaar.

Contacteer ons